Χωρίς κατηγορία

Έβαλε το Smart στο σπίτι από τη μπαλκονόπορτα για να το προστατέψει! (pics)

Ένας άνδρας στη Φλόριντα των ΗΠΑ πήρε τα μέτρα του, ώστε ο τυφώνας Dorian να μην παρασύρει το Smart ForTwo που έχει στην κατοχή του. 

Οι τυφώνες προκαλούν σοβαρές υλικές ζημιές στο πέρασμά τους και στις ΗΠΑ, έχουν μάθει να προστατεύονται από αυτούς. Τα αυτοκίνητα που παραμένουν εκτεθειμένα στους δρόμους όμως, έχουν πολλές πιθανότητες να καταστραφούν, καθώς η φύση σε τέτοια ζητήματα είναι αμείλικτη. Ένας άνδρας από τη Φλόριντα αποφάσισε ότι δεν θα αφήσει το Smart ForTwo του στην τύχη. 

Το μικρό και σχετικά ελαφρύ μοντέλο πόλης δεν θα ήταν δύσκολο να παρασυρθεί και να καταστραφεί κατά τη διάρκεια του τυφώνα, οπότε αποφάσισε να το προστατέψει! Το καλό, όταν έχεις ένα Smartάκι, είναι ότι δεν θα δυσκολευτείς και πολύ για να βρεις ένα ασφαλές σημείο να το βάλεις. 

Ο ιδιοκτήτης, άνοιξε απλά τη μπαλκονόπορτα και το έβαλε στην κουζίνα! Μάλιστα δεν εμποδίζει καθόλου το χώρο και πιάνει ένα μικρό σημείο οπότε θα μπορούσαμε να πούμε, ότι η κίνηση είναι ευφυής και αποτελεσματικότατη! Η προσοχή στη λεπτομέρεια φαίνεται από τη χρήση προστατευτικών ώστε το αυτοκίνητο να μη λερώσει το πάτωμα. 

H σύζυγος του άγνωστου άνδρα, η οποία ανέβασε και τις φωτογραφίες στο Facebook, εξηγεί ότι το αυτοκίνητο βρέθηκε στην κουζίνα καθώς το δικό της, έπιανε τη θέση του γκαράζ και ο άντρας της δεν ήθελε να… ρισκάρει την ακεραιότητα του δικού του οχήματος. Πάντως, είναι μια λύση που θα μπορούσαν να σκεφτούν σοβαρά οι Έλληνες ιδιοκτήτες του μοντέλου, όχι για να το προστατέψουν από κάποιο τυφώνα αλλά από τον… κατακλυσμό κλεπτών που κυνηγούν μανιωδώς το συγκεκριμένο μοντέλο. 

Related posts

Συμμορίες στη Μύκονο «ξαφρίζουν» μετρητά και πανάκριβα κοσμήματα από τουρίστες – Κλιμάκιο της Ασφάλειας στο νησί

4press

The Little-Known Secrets to Eastern European Brides

4press

Ευ. Μεϊμαράκης: Έστειλε μήνυμα νίκης για Φαρμάκη και Παπαδημάτο απο την Πάτρα

4press