Χωρίς κατηγορία

Αγκαλιές, φιλιά και selfie για Τσίπρα και Ζάεφ στα Σκόπια….

Αγκαλιές, φιλιά και selfie για Τσίπρα και Ζάεφ στα Σκόπια…. 2 Απριλίου 2019 – 4:09μμ

Έφθασε στο κυβερνητικό κτίριο της Βόρειας Μακεδονίας, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, όπου τον υποδέχθηκε θερμά ο ομόλογός του της Βόρειας Μακεδονίας, Ζόραν Ζάεφ. 

Στη συνέχεια, οι δύο ηγέτες προχώρησαν προς τους φωτορεπόρτερς και τους υπουργούς των δύο χωρών, όπου έβγαλαν σέλφι με το κινητό τηλέφωνο του πρωθυπουργού της Βόρειας Μακεδονίας. 

Σε ανάρτησή του στο Twitter ο Αλέξης Τσίπρας έγραψε «η Συμφωνία των Πρεσπών ενέπνευσε πολύ κόσμο που αναγνώρισε ότι είναι εφικτό να λύνεις διεθνείς διαφορές με αμοιβαίο σεβασμό» σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ. 

YouTube ‎@YouTube

Prime Minister GR@PrimeministerGR

Η Συμφωνία των Πρεσπών ενέπνευσε πολύ κόσμο που αναγνώρισε ότι είναι εφικτό να λύνεις διεθνείς διαφορές με αμοιβαίο σεβασμό. Οφείλουμε να δείξουμε ότι οι λαοί μας έχουν μόνο να κερδίσουν από τον δρόμο που ανοίχτηκε. https://www.youtube.com/watch?v=9efLqZuS_mI …18411:19 π.μ. – 2 Απρ 2019133 άτομα συζητούν σχετικά με αυτόΠληροφορίες και απόρρητο για τις Διαφημίσεις του Twitter

Από την πλευρά του ο Ζόραν Ζάεφ σε δική του ανάρτηση μετά την υποδοχή του Έλληνα πρωθυπουργού έγραψε ότι «υποδέχθηκα τον φίλο Αλέξη Τσίπρα. Ο πρώτος πρωθυπουργός που επισκέπτεται τη Βόρεια Μακεδονία. Αληθινά ιστορική ημέρα».

Related posts

Ζευγάρι λευκών γέννησε Κινεζάκι… λόγω λάθους!

4press

Πότε γίνονται άκυρα τα ψηφοδέλτια

4press

Βεραμάν παχιά χαλιά έστρωσαν στην Αγιά Σοφιά για την πρώτη προσευχή – Με κουρτίνες θα καλύπτουν τα ψηφιδωτά (φωτό)

4press

Leave a Comment