Πολιτική Χωρίς κατηγορία

Απίστευτη δήλωση βουλευτή της ΝΔ: «Η μίζα είναι στα καθήκοντα του Υπουργού» (vid)

Χωρίς ίχνος ντροπής, ο πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης και νυν Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας , Χαράλαμπος Αθανασίου είπε οτι η μίζα είναι στα καθήκοντα του εκάστοτε υπουργού.

Ζούμε σε μία χώρα που τίποτα δεν πρέπει να μας εκπλήσσει, καθώς τα πάντα είναι δυνατά… Ακόμα και να ακούσεις από το στόμα ενός πολιτικού οτι οι μίζες είναι μέσα στα καθήκοντα του Υπουργού.

Ναι, καλά διαβάσατε… Αυτή την δήλωση έκανε ο Βουλευτής της ΝΔ, Χαράλαμπος Αθανασίου, ο οποίος μάλιστα έχει διατελέσει και Υπουργός Δικαιοσύνης.

Το στέλεχος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, δήλωσε σήμερα το πρωί στην ΕΡΤ ότι η μίζα εντάσσεται στα καθήκοντα του υπουργού και ως εκ τούτου οι τυχόν ποινικές ευθύνες των υπουργών που εμπλέκονται στην υπόθεση Novartis, έχουν παραγραφεί.

Φυσικά, η δήλωση αυτή ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων από την Κυβέρνηση, με το γραφείο του Πρωθυπουργού να βγάζει την παρακάτω δήλωση…

«Με περισσό θράσος ο κ. Αθανασίου τόλμησε να ξεστομίσει τη φράση ότι «η μίζα είναι στα καθήκοντα του υπουργού» και επομένως τυχόν εγκληματικές πράξεις πρώην υπουργών της ΝΔ και του ΚΙΝΑΛ έχουν  παραγραφεί και θα παραμείνουν ατιμώρητες.

ΝΔ και ΚΙΝΑΛ θέλουν να ξαναέρθουν στην εξουσία για να ξεπλύνουν τυχόν ποινικές ευθύνες υπουργών τους για τη Novartis, καταψηφίζοντας την τροποποίηση που ψήφισε ευρεία κοινοβουλευτική πλειοψηφία στη Συνταγματική Αναθεώρηση για τον κατάπτυστο νόμο περί ευθύνης υπουργών. Ο κ. Μητσοτάκης υιοθετεί ότι η μίζα είναι στα καθήκοντα του υπουργού; Εάν ναι να το πει ανοιχτά, εάν όχι δεν έχει παρά να αποπέμψει τον κ. Αθανασίου άμεσα».

Related posts

Ανελέητος καθημερινός ελληνοτουρκικός κυβερνοπόλεμος – Τι κάνει η μυστική task force

4press

Ιταλία: Με δακτυλικό αποτύπωμα στα γραφεία οι δημόσιοι υπάλληλοι για να μην χτυπάει ο ένας την κάρτα του άλλου!

4press

Ο Αντώνης Χαροκόπος καλεί τους πολίτες της Πάτρας να δώσουν αίμα με πνεύμα αλληλεγγύης στον συνάνθρωπο

4press