Χωρίς κατηγορία

Εκδήλωση για την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας την Τετάρτη 13 Μαρτίου στο «Πολύκεντρο»

Με αφορμή την 8η Μαρτίου και την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας, η επιτροπή ισότητας των δύο φύλων του δήμου Αιγιαλείας διοργανώνει την Τετάρτη 13 Μαρτίου και ώρα 18:30, εκδήλωση στο «Πολύκεντρο» στη Μυρτιά, σε συνεργασία με τη Ένωση Γυναικών Ελλάδας – Παράρτημα Αιγίου, το Κέντρο Κοινότητας του δήμου Αιγιαλείας και τη Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αιγιαλείας.

Στην εκδήλωση θα πραγματοποιήσει ομιλία η πρόεδρος της Ένωσης Γυναικών Ελλάδας – Παράρτημα Αιγίου κα Ουρανία Κοττά – Κακαβάνη, με θέμα «Το νόημα της 8ης Μαρτίου: παρελθόν, παρόν, μέλλον», ενώ θα ακολουθήσει μουσικοθεατρική παράσταση με τίτλο «Γυναικών καθρέφτισμα», βασισμένο στο ομώνυμο θεατρικό κείμενο της Μαρίας Παναγιωτακοπούλου και στην ανθολογία μελοποιημένης ποίησης «Ωδή στη Γυναίκα» του συνθέτη Σάκη Παπαδημητρίου. Στην παράσταση θα συμμετάσχει η σπουδαία ηθοποιός του θεάτρου και του κινηματογράφου Εύα Κοταμανίδου, η ηθοποιός Ειρήνη Γρέκα  και η Έλενα Παπαδημητρίου στο  τσέλο και το τραγούδι. Τη σκηνοθεσία έχει κάνει η συγγραφέας Μαρία Παναγιωτακοπούλου.

Την εκδήλωση θα χαιρετήσει η πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπή Ισότητας των Φύλων (ΔΕΠΙΣ) κα Μαρία Παπαχριστοπούλου, ο δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Θανάσης Παναγόπουλος και εκπρόσωποι φορέων.


Related posts

Πάνω από 170 εκατομμύρια ευρώ μπορεί να άφησε ο Λάγκερφελντ στη γάτα του Τόσα λεφτά δε βγαίνουν ούτε σε επτά ζωές

4press

New Step by Step Roadmap for Porno

4press

Releasing Business Bargains

4press

Leave a Comment