Παραπολιτικά Χωρίς κατηγορία

Η καρμανιόλα της Πατρών – Πύργου αριθμεί πάνω 130 θύματα τα τελευταία δέκα χρόνια

Δυστυχώς άλλο δύο θάνατοι προστέθηκαν την Πέμπτη

Ο κατάλογος των θυμάτων της ΝΕΟ Πατρών – Πύργου μεγάλωσε. Ο Νίκος και ο Δημήτρης που επέσετρεφαν από την επιχείρηση στην οποία εργάζονται στη ΒΙΠΕ Πάτρών μετά από σύγκρουση του οχήματός τους με άλλο, έχασαν τη ζωή τους. Οι κηδείες τους θα γίνουν σήμερα Σάββατο σε Λάππα και Αχαϊκό Δυτικής Αχαΐας. Έτσι, ο αριθμός των θυμάτων σε αυτό τον δρόμο ξεπερνά τους 130 την τελευταία δεκαετία.

Είναι ένας αιματοβαμμένος δρόμος και θα παραμείνει άγνωστο για πόσο μια και η μετατροπή της ΝΕΟ Πατρών – Πύργου σε σύγχρονο αυτοκινητόδρομο εξακολουθεί να περνά περιπέτειες και να αλλάζουν τα σχέδια μαζί με τις αλλαγές κυβερνήσεων. Ωστόσο οι τραγωδίες που έχουν συμβεί σε αυτό τον δρόμο αποκαλύπτονται και από τους αριθμούς σχετικά με τα θανατηφόρα που έχουν συμβεί σε αυτό τον δρόμο την τελευταία δεκαετία (2009 – 2019).

Σύμφωνα με όσα δημοσίευσε  ο «Ημεροδρόμος», στα μέσα Σεπτεμβρίου 2019, μέσα στην τελευταία δεκαετία σε αυτόν τον δρόμο, σε αυτή την καρμανιόλα,  έχουν συμβεί 106 θανατηφόρα τροχαία δυστυχήματα και έχουν χάσει την ζωή τους 130 άνθρωποι!

Τα 46 θανατηφόρα ήταν στον νομό Αχαΐας και τα 60 στον νομό Ηλείας. 58 οι νεκροί στην Αχαΐα και 72 στην Ηλεία.

Επίσης έχουν σημειωθεί συνολικά 41 σοβαρά τροχαία με 75 σοβαρά τραυματίες.

 

Related posts

Insights On Clear-Cut Find Perfect Bride Plans

4press

Ο Σπύρος Μυλωνάς και η ομάδα του διασκέδασαν στο χορό του Γομοστού!

4press

Έκτακτο: Το Λαύριο παραμένει στην Α1, αντί του Ολυμπιακού

4press