Auto News

To κορυφαίο SYM Maxsym TL τώρα από 6.995 ευρώ

Γιορτάζοντας τα 10 χρόνια στην πρώτη θέση των πωλήσεων στην Ελλάδα, η SYM προσφέρει το κορυφαίο μοντέλο της με τιμή 6.995 ευρώ.

Ποτέ πριν ένα mega scooter δεν διατέθηκε σε αυτή την τιμή και μάλιστα με τα χαρακτηριστικά του SYM Maxsym TL. Συνδυάζοντας τα καλύτερα στοιχεία από τις μοτοσικλέτες και τα scooter, το SYM Maxsym TL προσφέρει δυναμικές επιδόσεις, άνεση, άριστη συμπεριφορά, sport εμφάνιση και οικονομική καθημερινή μετακίνηση, χωρίς τον παραμικρό συμβιβασμό.Ο δικύλινδρος σε σειρά, υγρόψυκτος, 8βάλβιδος, DOHC κινητήρας έχει ισχύ 41 ίππους στις 6.750 σ.α.λ., με αποτέλεσμα εξαιρετικές επιδόσεις που συνδυάζονται με οικονομική κατανάλωση καυσίμου (4,2 λίτρα/100 χλμ.). Παράλληλα, η συμπεριφορά του SYM Maxsym TL παραπέμπει σε μοτοσικλέτα χάρη στη στιβαρότητα και την αρχιτεκτονική του πλαισίου, που εξασφαλίζει άριστη κατανομή βάρους 50-50. Ο αναβάτης απολαμβάνει την απόλυτη απουσία κραδασμών, χάρη στη λειτουργία μιας τρίτης μπιέλας με ένα έμβολο στο άκρο της, που παλινδρομεί σε αντίθετη φορά από τα έμβολα των δύο κανονικών κυλίνδρων.Το SYM Maxsym TL διαθέτει Upside Down πιρούνι 41mm, μακρύ ψαλίδι αλουμινίου που πάνω του εδράζει η πίσω ανάρτηση αερίου-λαδιού με μοχλικό σύστημα και τροχούς κατασκευασμένους από αλουμίνιο που μειώνει το βάρους τους έως 37%. Τέλος η MAXXIS σχεδίασε αποκλειστικά για τις ανάγκες του MAXSYM TL το ελαστικό Supermaxx S3, χρησιμοποιώντας το υλικό “HDFS FULLSILICA“, που παρέχει ταχύτατη προθέρμανση του ελαστικού και εξαιρετική πρόσφυση. Το σύστημα πέδησης διαθέτει ABS κσι 2 κυματιστά δισκόφρενα διαστάσεων 275mm, με διπλές ακτινικές δαγκάνες 4 εμβόλων, μπροστά και ένα κυματιστό 275mm πίσω. Επιπλέον οι μανέτες φρένων είναι ρυθμιζόμενες 4 θέσεων.

Η σχεδίαση του SYM Maxsym TL σύγχρονη και επιθετική παραπέμποντας σε supersport μοτοσυκλέτα. Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά που αναδεικνύουν την σχεδίασή του, είναι τα σύγχρονα φώτα LED. Μπροστά ο τετραπλός LED προβολέας συνδυάζεται με τα LED φώτα θέσης δημιουργώντας μία εντυπωσιακή αιχμηρή όψη. Το πίσω φωτιστικό σώμα LED, χάρη σε μία ειδική μεμβράνη, δημιουργεί μία χαρακτηριστική 3D εικόνα φλόγας, με την έντασή της να αυξάνει κατά την πέδηση.

Τo SYM Maxsym TL προσφέρει εργονομική θέση για αναβάτη και συνεπιβάτη και ο ανεμοθώρακας είναι ρυθμιζόμενος σε 2 θέσεις. Το άνοιγμα της σέλας γίνεται με υδραυλικό τρόπο από διακόπτη δίπλα στην κλειδαριά, ενώ ο αποθηκευτικός χώρος που αποκαλύπτεται θα φιλοξενήσει 1 full face κράνος ή 2 τύπου Jet. Στο εσωτερικό τμήμα της ποδιάς, υπάρχουν επιπλέον δύο κλειστοί αποθηκευτικοί χώροι με τον έναν από αυτούς να διαθέτει παροχή φόρτισης USB QC 2.0.Ο πίνακας οργάνων είναι ψηφιακός και πληρέστατος, με ενδείξεις τάσης μπαταρίας, ρολόι, θερμοκρασία περιβάλλοντος, στάθμη βενζίνης, μερικό και ολικό χιλιομετρητή. Στο κέντρο του πίνακα υπάρχει έγχρωμη TFT LCD οθόνη 4.5” με αυτόματη ρύθμιση επιπέδου φωτεινότητας και 3 εξατομικευμένα θεματικά interfaces για να επιλέξει ο αναβάτης αυτό που του ταιριάζει. Κάθε interface προσφέρει 5 διαφορετικές οθόνες που εστιάζουν στις ανάγκες πληροφόρησής του, όπως ο υπολογιστής ταξιδιού και η κατάσταση του οχήματος.Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το SYM Maxsym TL, μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη σελίδα του μοντέλου στη διεύθυνση: www.sym.gr/model/maxsym-tl

Related posts

Γιατί ένα ελαστικό κέρδισε βραβείο σχεδιασμού;

4press

Δημοπρασία ΔΔΔΥ: Έτσι θα αγοράσετε μια BMW M4 και μια Porsche Cayenne Magnum (πίνακες)

4press

Tέσσερις βίλες που μοιάζουν με σήματα εταιρειών αυτοκινήτου (pics)

4press