Ειδήσεις

Αποκάλυψη: Ο Άρειος Πάγος είχε κρίνει ακατάλληλο το παιχνίδι στο οποίο σκοτώθηκε η 14χρονη στο Βόλο

Ακατάλληλο είχε κριθεί από τον Άρειο Πάγο το παιχνίδι «χαλί» στο οποίο σκοτώθηκε η 14χρονη σε λούνα παρκ στον Αλμυρό Βόλου.

Ο δικηγόρος της 9χρονης, η οποία είχε τραυματιστεί το 2009 από το ίδιο παιχνίδι, της ίδιας ιδιοκτήτριας, σε πανηγύρι στη Χαλκίδα, αποκάλυψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ότι το λεγόμενο «χαλί» έχει κριθεί ακατάλληλο για παιδιά. 

«Υπάρχει απόφαση του Αρείου Πάγου που επικύρωσε την απόφαση των δικαστηρίων της Χαλκίδας, σύμφωνα με την οποία το συγκεκριμένο μηχάνημα, το χαλί όπως είναι ο τύπος του, δεν προορίζεται για παιδιά. Προορίζεται για ενηλίκους,  γιατί οι θέσεις, η προστατευτική μπάρα, το προστατευτικό σύστημα για τα γόνατα, δεν μπορούν να καλύψουν μικρά σώματα παιδιών. Είναι μόνο για ενήλικες. Αυτή είναι η ετυμηγορία της ελληνικής Δικαιοσύνης» ανέφερε ο κ. Δημητρακόπουλος και πρόσθεσε: 

«Το γνωρίζει και η ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ ότι το συγκεκριμένο μηχάνημα είναι λίαν επικίνδυνο, ακατάλληλο για παιδιά». 

Η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι ο θάνατος του άτυχου κοριτσιού στον Αλμυρό προήλθε από βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Μετά την ολοκλήρωση της νεκροψίας-νεκροτομής η σορός της 14χρονης μεταφέρθηκε στο Βόλο και θα κηδευτεί. Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί στην εκκλησία Άγιος Δημήτριος στον Αλμυρό.

Related posts

Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας: Προβάδισμα Ν. Φαρμάκη σε 179 τμήματα – Στον β’ γύρο με Απ. Κατσιφάρα

4press

ΓΕΕΘΑ: Το εντυπωσιακό σποτ για την Γιορτή Ενόπλων Δυνάμεων και το.. «μήνυμα»

4press

Πενταετές νέο ομόλογο που έγινε ανάρπαστο -Πάνω από 9 δις οι προσφορές από την έξοδο στις αγορές

4press