Ειδήσεις

Από το 2017 η δράση της σπείρας με τις 70 διαρρήξεις στην Αχαϊα- Συμμετείχαν και ανήλικοι

Οτι τουλάχιστον άλλα 3 άτομα εμπλέκονται στην μεγάλη σπείρα που διέπραττε κλοπές, διαρρήξεις και ληστείες κυρίως στην Αιγιάλεια, αλλά και στην Πάτρα, ανακοινώθηκε κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου στην περιφερειακή αστυνομική διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας στην οδό Ερμού. Η Ασφάλεια Πάτρας σε συνεργασία με την υποδιεύθυνση και του Αιγίου συνέλαβαν τους δράστες των ληστειών και των διαρρήξεων που απασχολούσαν καθημερινά την Αχαΐα.
Το κύκλωμα χτυπούσε από τον Δεκέμβριο του 2017 σε οικίες, επιχειρήσεις, ακόμη και δημόσια κτίρια, ενώ οι δράστες αρέσκονταν κυρίως σε χρηματοκιβώτια.
Οι κατηγορούμενοι με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους κατηγορία ανά περίπτωση θα οδηγηθούν στον ανακριτική τις επόμενες ημέρες. Η λεία τους μέσα στα τελευταία 3 χρόνια αγγίζει τις 315.000 ευρώ!

Οι περισσότεροι από τους συλληφθέντες έχουν ομολογήσει, ωστόσο κάποιοι αρνούνται σθεναρά την εμπλοκή τους στην σπείρα. Αξίζει να αναφέρουμε πως ανάμεσα τους βρίσκονται ακόμη και ανήλικοι οι οποίοι δεν είχαν απλά ρόλο τσιλιαδόρου, αλλά έκαναν διαρρήξεις και ληστείες με διακριτό ρόλο σε κάθε περίπτωση.

Στην σπείρα εμπλέκονταν τουλάχιστον 24 άτομα τα οποία και έχουν ταυτοποιηθεί ενώ η δράση τους έχει διαπιστωθεί μέσα από στοιχεία (κάμερες ασφαλείας, αποτυπώματα κ.α.) σε 48 περιοχές σε όλη τη χώρα!

Related posts

ΠΑΤΡΑ: Πατρινή συνταξιούχος αστυνομικός σε κώμα μετά από τσίμπημα σφήκας

4press

Σεισμός στην Τουρκία: 31 νεκροί, 1.547 τραυματίες -Θαύμα με γυναίκα που βγήκε από τα χαλάσματα μετά από 17 ώρες

4press

Σε διπλωματικό τείχος πέφτει η συμφωνία Τουρκίας-Λιβύης -Στήριξη σε Αθήνα, αποστάσεις από Ερντογάν

4press