Ειδήσεις

Γιαγιά κρέμασε με σχοινί στο μπαλκόνι τον 7χρονο εγγονό της για να πιάσει και να σώσει τη γάτα της

Το βίντεο έχει προκαλέσει αντιδράσεις και πολλοί κατηγορούν τη γιαγιά ότι έβαλε σε μεγάλο κίνδυνο τη ζωή του 7χρονου εγγονού της προκειμένου να σώσει τη γάτα της. Η γιαγιά έδεσε με έναν σχοινί το εγγονάκι της και το έβγαλε στο κενό, σε ένα μπαλκόνι του 5ου ορόφου. Το κατέβασε κάτω στο περβάζι του 4ου ορόφου και του φώναζε να πιάσει τη γάτα αγκαλιά (η οποία είχε εγκλωβιστεί εκεί) για να τους τραβήξει και τους δυο επάνω.

Γάτα και εγγονάκι ανέβηκαν σώοι στο μπαλκόνι, όμως η πράξη αυτή της γιαγιάς που καταγράφηκε και ανέβηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δεν πέρασε απαρατήρητη από τις αρχές στην Κίνα όπου διαδραματίστηκε και πλέον η ηλικιωμένη γυναίκα αντιμετωπίζει κατηγορίες για παραμέληση ανηλίκου αλλά και για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Το αγόρι ονομάζεται Χάο Χάο και πάει στην πρώτη δημοτικού. Μένει με τη γιαγιά του αφού οι γονείς του εργάζονται και οι δυο σε άλλη πόλη.

 

Related posts

Πάτρα: 84χρονος οδηγός σκοτώθηκε στο Ψαροφάι σε τροχαίο ,έχασε τον έλεγχο- Τι έδειξε η νεκροψία

4press

Σφαγή στο Ελ Πάσο: Ο Χουάν έκανε το σώμα του “ασπίδα” για να σώσει την γυναίκα του – Η Τζόρνταν σκοτώθηκε για να ζήσει το μωρό της (φώτο-βίντεο) – Οι συγκλονιστικές ιστορίες πίσω από την τραγωδία

4press

Πέτρος Κουναλάκης: Το συγκινητικό «αντίο» της κόρης του στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας

4press