Ειδήσεις

Δήμος Ανδραβίδας Κυλλήνης: Διανομή τροφίμων στους ωφελούμενους του προγράμματος ΤΕΒΑ

O Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης, ενημερώνει τους πολίτες – ωφελούμενους του ΤΕΒΑ ότι στα πλαίσια του Επιχειρησιακού προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (Ε.Β.Υ.Σ.) του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους ΤΕΒΑ που υλοποιούν η Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και οι εταίροι της, θα πραγματοποιηθεί διανομή τροφίμων στους δικαιούχους – ωφελούμενους του.
Η διανομή τροφίμων (είδη παντοπωλείου-μαναβική-κρέας) για 700 νοικοκυριά δικαιούχους -ΤΕΒΑ εγγεγραμμένους στο Δήμο Ανδραβίδας- Κυλλήνης θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 26-11-2019 ώρες 10:00-14.00 στο ΑΕΘΛΙΟΝ κλειστό γυμναστήριο Ανδραβίδας – Λεχαινών για Ανδραβίδα – Λεχαινά – Κυλλήνη. Για την Βάρδα η διανομή θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27-11-2019 ώρες 10:00 – 14:00 σε ισόγεια αίθουσα του Δημαρχείου Βάρδας .
Οι ωφελούμενοι ΤΕΒΑ για την παραλαβή καλούνται να επιδείξουν ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ και ΑΜΚΑ ή ΑΡ. ΑΙΤΗΣΕΩΣ ή ΑΦΜ. Για την παραλαβή των τροφίμων από άλλο πρόσωπο απαιτείται εξουσιοδότηση.
Υπεύθυνη διανομής Πολυξένη Μπιτούνη.

Related posts

Έκκληση για αίμα από τον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης: «Μένουμε σπίτι – Βγαίνουμε για να δώσουμε αίμα, δίνουμε ζωή!»

4press

ΠΑΤΡΑ: Δεν υπάρχουν μέλη Εφορευτικών Επιτροπών και η ψηφοφορία…. δεν είναι μυστική! Ο καθένας παίρνει ένα ευρωψηφοδέλτιο… και μπαίνει στο παραβάν

4press

Άστατος ο καιρός για σήμερα Τρίτη με πτώση της θερμοκρασίας και βροχές!

4press