Ειδήσεις Συνεντεύξεις

Δημήτρης Μπαρμπούνης – Πείρος: Προχωράμε σε εκλογές και θέλουμε δίπλα μας «νέο αίμα»

Σε εκλογές οδηγείται ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αλισσαίων «Πείρος» την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου. «Τρία χρόνια δουλέψαμε με πνεύμα συνεργασίας και αγάπης για τον τόπο μας. Πραγματοποιήσαμε πολλές πολιτιστικές εκδηλώσεις, προχωρήσαμε σε ποικίλες αθλητικές και κοινωνικές δράσεις ενώ ταξιδέψαμε σε πολλές πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού μαζί με το χορευτικό μας τμήμα», δήλωσε στη “4press” o πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Αλισσαίων «Πείρος» Δημήτρης Μπαρμπούνης, ο οποίος ήταν και ο άνθρωπος που κατάφερε να   φτιάξει ένα δυνατό σύλλογο με εκατοντάδες μέλη απ’ όλη την Αχαΐα και να προάγει τον πολιτισμό και τα τοπικά μας έθιμα.

«Το θετικό είναι ότι καταφέραμε να πείσουμε και όλους όσοι ήταν διστακτικοί στο ξεκίνημα του «Πείρου». Πίστεψαν στην προσπάθεια και σήμερα είναι οι καλύτεροι φίλοι του συλλόγου μας. Εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε το έργο μας και να γίνουν ακόμα περισσότερα έργα το επόμενο διάστημα. Εξάλλου πάντα προσπαθούμε με έργα να αποδεικνύουμε την αληθινή μας αγάπη για τα χωριά μας και όχι με λόγια. Δίπλα μας, σ’ αυτή την προσπάθεια, θέλουμε νέους ανθρώπους, νέο αίμα,  καθώς εκείνοι θα κληθούν να πάρουν μετά τη σκυτάλη», πρόσθεσε ο κ. Μπαρμπούνης.

Related posts

ΒΙΝΤΕΟ: Τα είπαμε με τη νεότερη υποψήφια Βουλευτή Αχαϊας της ΝΔ Ελένη Ταπεινού – Μία διαφορετική συνέντευξη

4press

Διακοπή κυκλοφορίας στην Ιονία Οδό στο τμήμα Αντίρριο – Γαβρολίμνη

4press

4 ετών μικρούλης με σύνδρομο Down φροντίζει, ταΐζει τα τρία ανάπηρα αδερφάκια του – Συγκίνηση στο διαδίκτυο (φώτο- βίντεο)

4press