Ειδήσεις

ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Άλλο ένα δείγμα οικονομικού σοκ του κορωνοϊού – Κλειστό το Ναυάγιο από ξηράς

Η νέα κανονικότητα έχει ξεκινήσει ήδη στην Ελλάδα, αλλά οι ρυθμοί στην οικονομία δεν έχουν επανέλθει και ούτε είναι γνωστό το πότε θα συμβεί αυτό. Για παράδειγμα, ο τουρισμός είναι άλλο ένα κομμάτι της οικονομίας το οποίο γνωρίζει βαθιά κρίση λόγω κορονοϊού και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open Tv υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός ξενοδοχείων τα οποία δεν θα ανοίξουν το καλοκαίρι.

Σε βαθιά κρίση ο τουρισμός και στη Ζάκυνθο, αφού δεν είναι γνωστό το πότε θα αρχίσουν να έρχονται Βρετανοί τουρίστες, οι οποίοι εδώ και πολλά χρόνια ενισχύουν σταθερά την οικονομία αυτού του νησιού. Συγκεκριμένα, ιδιοκτήτης ξενοδοχείου στη Ζάκυνθο δηλώνει στην κάμερα του Open «είμαστε στον αέρα γιατί δεν γνωρίζουμε αν θα έρθουν φέτος Βρετανοί. Αν δεν μας στηρίξει το ελληνικό κράτος, θα καταρρεύσουμε μαζί».

Την ίδια στιγμή, η παραλία-σύμβολο του νησιού, το «Ναυάγιο», φαίνεται να μην είναι προσβάσιμη στο κοινό από ξηράς, παρά μόνο θαλάσσης, έπειτα από μια αυτοψία και γνωμάτευση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Αυτή έκανε λόγο για έλλειψη δρόμου διαφυγής σε περίπτωση φωτιάς και, μάλιστα, ότι θα μπορούσε να επαναληφθεί ένα νέο «Μάτι».

Related posts

Ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος εκπρόσωπος της κυβέρνησης στην Πάτρα για την 28η Οκτωβρίου

4press

Δυτική Αχαΐα: Μπουνιές και “γαλλικά” στο δημοτικό συμβούλιο – Δείτε ΒΙΝΤΕΟ

4press

Μέχρι Δεκέμβρη τοποθέτηση μέτρων προστασίας σε παλιά τρακτέρ, δυνατή η πώληση

4press