Ειδήσεις

Καθαρισμός στο ρέμα της Μαλιαγκού για την αποφυγή πλημμυρών

Μηχανήματα της Περιφέρειας βρέθηκαν στην Κοινότητα Αλισσού προχωρώντας σε καθαρισμό του ρέματος Μαλιαγκού, στα επίμαχα σημεία, στα οποία το περασμένο Σάββατο εξαιτίας των βροχοπτώσεων βούλωσαν τα φρεάτια από φερτά υλικά με αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν για ακόμη μία φορά χωράφια.

Ακόμη, έγιναν παρεμβάσεις στον επαρχιακό δρόμο Αλισσού- Λουσικών πριν από τον ποταμό Πείρο, ώστε ο δρόμος να μην πλημμυρίζει κάθε φορά που βρέχει.

<img class="i-amphtml-intrinsic-sizer" style="max-width: 100%; display: block !important;" role="presentation" src="data:;base64,” alt=”” aria-hidden=”true” /><img class="i-amphtml-intrinsic-sizer" style="max-width: 100%; display: block !important;" role="presentation" src="data:;base64,” alt=”” aria-hidden=”true” /><img class="i-amphtml-intrinsic-sizer" style="max-width: 100%; display: block !important;" role="presentation" src="data:;base64,” alt=”” aria-hidden=”true” />

Οι εργασίες έγιναν στο πλαίσιο των παρεμβάσεων της Περιφέρειας σε διάφορες περιοχές για την προετοιμασία λόγω του χειμώνα, ικανοποιώντας με αυτό τον τρόπο το πάγιο αίτημα των κατοίκων και των φορέων της περιοχής το οποίο είχαν θέσει και στον αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας, Χαρ. Μπονάνο.

Related posts

Θερινές εκπτώσεις 2019: Πότε ξεκινούν και πόσο θα διαρκέσουν

4press

ΑΧΑΪΑ: Με πλαστή επιταγή πλήρωσε ελαιοτριβείο του Αιγίου

4press

Η αποτίμηση έξι σημαντικών στοιχείων από τη συνάντηση Τσίπρα – Ερντογάν

4press