Ειδήσεις Υγεία & Fitness

Κορονοϊός: Πρόβλεψη για διανομή εμβολίου έως τις αρχές Νοεμβρίου στις ΗΠΑ

Το CDC “ζητά επειγόντως” από τις πολιτείες να κάνουν ό,τι είναι απαραίτητο, ώστε τα κέντρα διανομής να είναι “σε πλήρη επιχειρησιακή λειτουργία έως την 1η Νοεμβρίου 2020”.

Οι αμερικανικές υγειονομικές αρχές ζήτησαν από όλες τις πολιτείες της χώρας να προετοιμάσουν τη μεγάλης κλίμακας διανομή ενός εμβολίου κατά του κορονοϊού έως τις αρχές Νοεμβρίου, πριν από τις προεδρικές εκλογές, σύμφωνα με έγγραφα που περιήλθαν στην κατοχή πολλών αμερικανικών μέσων ενημέρωσης.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το Αμερικανικό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου των Ασθενειών (CDC) “ζητά επειγόντως” από τις πολιτείες να κάνουν ό,τι είναι απαραίτητο, ώστε τα κέντρα διανομής για ένα μελλοντικό εμβόλιο να μπορούν να είναι “σε πλήρη επιχειρησιακή λειτουργία έως την 1η Νοεμβρίου 2020”, ανέφερε ο διευθυντής του CDC Ρόμπερτ Ρέντφιλντ σε επιστολή που έστειλε προς όλες τις πολιτείες την περασμένη εβδομάδα και την οποία επικαλέστηκε η Wall Street Journal.

Related posts

Οι δρόμοι όπου υπάρχουν προβλήματα λόγω κακοκαιρίας στην Αχαΐα

4press

Πελετίδης για την χάραξη της νέας σιδηροδρομικής γραμμής και την υπογειοποίηση: «Ενωμένοι σαν γροθιά, μπορούμε να πετύχουμε ό,τι διεκδικούμε»

4press

Βίντεο: Σε εξέλιξη η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πάτρας – Πρώτα θέματα το τρένο και η Πατρών Πύργου

4press