Ειδήσεις

Μακεδονικό-Πότε καλούνται στους δρόμους οι Πατρινοί

Βήμα προς βήμα το πρόγραμμα και τις λεπτομέρειες της οργάνωσης της 7ημερης πορείας από τις Πρέσπες στην Αθήνα για το συλλαλητήριο της ερχόμενης Κυριακής έδωσε στη δημοσιότητα η  Παμμακεδονική Συνομοσπονδία.

Η πορεία ξεκινά σήμερα από την πόλη των Πρεσπών και σύμφωνα με τους διοργανωτές κάθε ημέρα μέχρι τις 27 Ιανουαρίου, σε κάθε πόλη της χώρας θα πραγματοποιούνται συλλατηρια διαμαρτυρίας.

Η 7ημερη πορεία ανά τη χώρα θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 27 Ιανουαρίου με νέο δεύτερο γενικευμένο συλλαλητήριο στις 16:00 πάλι στην πλατεία Συντάγματος.

Στην  Πορεία καλούνται όλοι είτε οργανωμένα μέσω των φορέων (συλλόγους, σωματεία, ενώσεις προσώπων, ενορίες κτλ), είτε ατομικά έκαστος  με το δικό του μέσο μεταφοράς (Ι.Χ. ,μοτοσακό κτλ)

Η κεφαλή της πορείας θα σταθμεύει για λίγο σε κάθε πόλη και θα συνεχίζει την προκαθορισμένη της διαδρομή με την επιπρόσθετη συμμετοχή πολιτών από κάθε περιοχή που θα περνά.

Στην Μεγάλη Πορεία Διαμαρτυρίας μπορούν να λάβουν μέρος Πολίτες με προσωπικά Ι.Χ. μοτοσυκλέτες, Πούλμαν, και κάθε άλλο μέσο μεταφοράς

Related posts

Το τρένο έφτασε στο Αίγιο – Αυτά είναι τα δρομολόγια

4press

Γιάννης Λέντζας: Να ενταχθούν οι καλλιεργητές πατάτας στους πληττόμενους από τον κορωνοϊό κλάδους – Υπόμνημα στον Υπ. Αγρ. Ανάπτυξης

4press

Μαξίμου: Χιλιάδες προσλήψεις σε Αστυνομία και Υγεία εντός του 2019

4press

Leave a Comment