Ειδήσεις

ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ: Ο 16χρονος που έπεσε από τον τρίτο όροφο δεν τα κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή

Τραγική κατάληξη είχε η πτώση του 16χρονου, από τον 3ο όροφο πολυκατοικίας στο σπίτι όπου διέμενε, στην Πλώσταινα Μεσολογγίου, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου.

Οι γιατροί στη ΜΕΘ Παίδων του Νοσοκομείου του Ρίου, έδωσαν μάχη για να το κρατήσουν στη ζωή, ωστόσο τα τραύματα που έφερε στο κεφάλι ήταν εξαιρετικά σοβαρά.

Ο 16χρονος ήταν γιος της Dr. Αθανασίας Δημητρίου,  Επιστημονικά και Διοικητικά Υπεύθυνης του Κέντρου Πρόληψης «ΟΔΥΣΣΕΑΣ», του Κέντρου Εικαστικής Παρέμβασης «ΙΘΑΚΕΣ» καθώς και του Δικτύου Πολιτών «ΙΘΑΚΕΣ» σκορπίζοντας θλίψη στο Αγρίνιο.

Για το λόγο αυτό, το Διοικητικό Συμβούλιο και η Επιστημονική Ομάδα του Κέντρου Πρόληψης «ΟΔΥΣΣΕΑΣ», του Κέντρου Εικαστικής Παρέμβασης «ΙΘΑΚΕΣ» καθώς και του Δικτύου Πολιτών «ΙΘΑΚΕΣ» εκφράζουν την βαθιά τους οδύνη για τον αδόκητο χαμό του υιού της  Dr. Αθανασίας Δημητρίου, Επιστημονικά και Διοικητικά Υπεύθυνης.

«Συμμετέχουμε με θλίψη στο πένθος της οικογένειας και απευθύνουμε θερμά συλλυπητήρια.

Σε ένδειξη αμέριστης συμπαράστασης ανακοινώνεται ότι το Κ.Π. «ΟΔΥΣΣΕΑΣ» θα παραμείνει κλειστό μέχρι την Εξόδιο ακολουθία, ενώ τα εργαστήρια στο Κέντρο «ΙΘΑΚΕΣ» αναβάλλονται μέχρι νεοτέρας» καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες του sinidisi.gr η οικογένεια του Βασίλη, επέδειξε τεράστια ψυχική δύναμη και πήρε την απόφαση να δωρίσει τα όργανα του παιδιού.

Related posts

Πρώην Δήμαρχος στην Αιτωλοακαρνανία έκανε φλεβοκέντηση και γέμισε με αίματα τοίχους του Δημοτικού Συμβουλίου

4press

ΠΑΤΡΑ: Οι δύο παιδίατροι πάλι στο εδώλιο για το θάνατο βρέφους

4press

Παγκόσμιο σοκ! Σκοτώθηκε ο Κόμπε Μπράιαντ

4press