Ειδήσεις

ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ: Συνεχίζονται οι έρευνες για τον 70χρονο που εξαφανίστηκε σήμερα το πρωί – Βρέθηκε το αυτοκίνητο του

 Βρέθηκε το αυτοκίνητο του 70χρονου παρκαρισμένο και κλειδωμένο στη θέση Κρανοβρυση. Όμως ακόμη δεν έχουν βρει τον ίδιο οι έρευνες συνεχίζονται.

11/4/219:11:45: Άκαρπες οι έρευνες  μέχρι στιγμής για τον εντοπισμό του 70χρόνου, το Nafpaktianews.gr παρακολουθεί τις εξελίξεις και θα σας ενημερώσει.

11/4/2019 9:57:Συνεχίζονται οι έρευνες για τον 70 χρόνο στο Ριγάνι Ναυπακτίας με την συνδρομή  πυροσβεστικών δυνάμεων καθώς και της 6ης ΕΜΑΚ με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο. Τα .ιχνη του  70χρόνου   έχουν χαθεί από το πρωί της Τετάρτης όταν και έφυγε από την οικία του με το αυτοκίνητο του  έχοντας μαζί του το κινητό του τηλέφωνο του οποία λειτουργεί.

Στις έρευνες που ξεκίνησαν με το πρώτο φως της ημέρες συμμετέχουν 7 άνδρες της Π.Υ. καθώς και δυο άτομα της 6ης ΕΜΑΚ με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο, να επισημάνουμε ότι οι έρευνες είχαν ξεκινήσει χθες με την συνδρομή της αστυνομίας η οποία συνεχίσει και σήμερα τις έρευνες.

Πρώτη ενημέρωση

Έρευνες για τον εντοπισμό  70χρονου από την Αστυνομία πραγματοποιούνται από το πρωί στην περιοχή της τ.κ.Ριγανίου του δήμου Ναυπακτίας.

Ο 70 χρονος έχει εξαφανιστεί από το πρωί σήμερα χωρίς να έχει δώσει κάποια σημάδια ζωής,με αποτέλεσμα να έχουν κινητοποιηθεί οι αρχές για τον εντοπισμό του.

nafpaktianews.gr

Related posts

Τι έδειξε η νεκροψία του 47χρονου Παναγιώτη Κεφαλά – Τελευταία πράξη του δράματος σήμερα το μεσημέρι για την οικογένεια του πιλότου

4press

Σε καλό δρόμο φαίνεται να βρίσκονται οι διαδικασίες για το εργοστάσιο επεξεργασίας απορριμμάτων στου Φλόκα

4press

ΠΑΤΡΑ:: 95χρονος αυτοπυροβολήθηκε μέσα στην μπανιέρα του σπιτιού του

4press