Ειδήσεις

Οικονόμου (υφ.Προστασίας του Πολίτη): Δεν απαγορεύεται το ψήσιμο, απαγορεύονται ο συνωστισμός και οι άσκοπες μετακινήσεις

Ελάχιστοι εκείνοι που δεν υπακούν στις συστάσεις και στους περιορισμούς τόνισε ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη
Τη θέση ότι δεν απαγορεύεται το ψήσιμο αλλά ότι απαγορεύεται ο συνωστισμός και οι άσκοπες μετακινήσεις διατύπωσε ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Λ. Οικονόμου, τονίζοντας ότι «μέχρι τώρα συμπεράσματα δείχνουν ότι η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών τηρεί τα μέτρα».
Σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ, ο κ.Οικονόμου υποστήριξε πως η Ελλάδα βρίσκεται πολύ ψηλά ως προς στην ανταπόκριση προς τα μέτρα σε σχέση με τις άλλες χώρες και εξήγησε πως το αστυνομικό προσωπικό θα ενεργήσει με ψυχραιμία αλλά και αποφασιστικότητα σε κάθε περίπτωση.
Παράλληλα, τόνισε ότι ελάχιστοι είναι εκείνοι που παρά τις εκκλήσεις, τις συστάσεις και τους περιορισμούς δεν υπακούν, υποστηρίζοντας πως αυτοί θα αντιμετωπίσουν τις συνέπειες των πράξεών τους.
«Σε περίπτωση συνάθροισης πιστών σε εκκλησίες θα υπάρξει παρέμβαση.
Η πλειοψηφία ιερέων και πολιτών, όμως, δείχνει να συμμορφώνεται» είπε ο κ.Οικονόμου προσθέτοντας ότι είναι σε συνεννόηση με τους ιερείς.
Στη συνέχεια έκανε έκκληση προς τους πολίτες να τηρήσουν τα μέτρα.
«Να σεβαστούμε την ιερότητα των ημερών και τη δύσκολη θέση των ιερέων», είπε ο κ.Οικονόμου, ο οποίος απηύθυνε έκκληση προς τους πολίτες να μη δημιουργήσουν προβλήματα στην ομαλή κοινωνική συμβίωση.
«Αν τα πάμε καλά αυτό το τριήμερο θα παίξει σημαντικό ρόλο για να βρεθούμε ένα βήμα πιο κοντά στην άρση των μέτρων» υποστήριξε ο κ.Οικονόμου.

Related posts

Πάτρα: Οι απατεώνες ξαναχτύπησαν – Με σπαρακτική φωνή παρίστανε την κόρη που σκότωσε παιδάκι

4press

Κύπρος: Συνεχίζεται το θρίλερ με τον Serial Killer – Αγνοούνται 22 γυναίκες – Δήλωνε “Κήρυκας αγάπης” (φώτο)

4press

Χάρης Κοντογιαννάτος: Ο φαρμακευτικός αντιπρόσωπος και Yποψήφ.Δημοτικός σύμβουλος με το “σπιράλ” μας συστήνεται

4press