Ειδήσεις

Πάνω από οκτώ dj θα παίξουν μουσική στο κλαμπ Eiffel & όλα τα έσοδα θα δοθούν για την προσπάθεια αποκατάστασης της υγείας του παιδιού – ήρωα

H ιστορία του μικρούλη (μόλις 18 μηνών) Παναγιώτη-Ραφαήλ που πάσχει από μία πολύ σπάνια νωτιαία μυϊκή ατροφία έχει συγκινήσει το πανελλήνιο και οι εκδηλώσεις συμπαράστασης και οικονομικής συνεισφοράς είναι συνεχείς από τον κόσμο. Μάλιστα νωρίτερα έγινε γνωστό πως τελικά λύθηκαν όλα τα γραφειοκρατικά εμπόδια και το παιδί θα πάει στη Βοστώνη, στο ειδικό ιατρικό κέντρο για να λάβει την απαραίτητη γονιδιακή θεραπεία.

Στο protothema.gr διαβάσαμε πως ο πατέρας του παιδιού Γιώργος Γλωσσιώτης μετά τη συνάντηση που είχε με τον Υπουργό υγείας Βασίλη Κικίλια είπε τα εξής: «μόλις ενημερώθηκα από τον υπουργό ότι τελείωσαν τα διαδικαστικά για την μετάβαση του παιδιού στη Βοστώνη και όλα πήγαν καλά»!

Την ίδια ώρα εδώ στην Πάτρα, διοργανώνεται την Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019 στο κλαμπ Eiffel στην Αγ. Ανδρέου 74, μία βραδιά αγάπης και προσφοράς στον Παναγιώτη Ραφαήλ με τίτλο «Γίνε ο ήρωας του Παναγιώτη Ραφαήλ», στις 21.00 το βράδυ. Θα παίξουν μουσική γνωστοί και αγαπητοί dj όπως ο Στέλιος Αποστολόπουλος, ο Dj Gogos + Dj FreeSpirit, ο Dj Aggelos Xiromeritis, o dj Thanasis Salamalikis, o Dj Nakos Triantafillis, κ.α.

Όλα τα έσοδα της ξεχωριστής αυτής μουσικής, φιλανθρωπικής βραδιάς θα διατεθούν για την προσπάθεια αποκατάστασης της υγείας και της θεραπείας του μικρούλη Παναγιώτη-Ραφαήλ.

Related posts

4press

ΚΑΙΡΟΣ: Ώρες μόνο για παραλία ανεβαίνει η θερμοκρασία σήμερα Παρασκευή

4press

Η συμβολή του τουριστικού τομέα στην ωρίμανση της οικονομίας μας

4press