Ειδήσεις

Πάτρα: Περίεργη παρέμβαση του ΤΕΕ επιχειρεί να επιβάλλει μελέτη για το θαλάσσιο μέτωπο από Σύλλογο (HXHTIKO)

Αμεσα έτοιμη η προκήρυξη πανελλήνιου διαγωνισμού για την αξιοποίησή του

Μια περίεργη παρέμβαση σχετικά με την αξιοποίηση του θαλάσσιου μετώπου της Πάτρας, επιχειρεί το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος.

Επιστολή του προέδρου του ΤΕΕ, Γιώργου Στασινού προς τον Δήμο της Πάτρας, «προτρέπει» τη Δημοτική Αρχή να αξιοποιήσει το θαλάσσιο μέτωπο σύμφωνα με όσα προέβλεπε μελέτη η οποία είχε γίνει πριν μερικά χρόνια από τον Αρχιτεκτονικό Σύλλογο Πατρών ή διαφορετικά να προβεί σε διαγωνισμό αλλά με βάση αυτά που προέβλεπε η συγκεκριμένη μελέτη.

Τα σχέδια της Δημοτικής Αρχής, όπως ανέφερε ο αντιδήμαρχος Χρ. Κορδάς μιλώντας στον Γιάννη Γεωργόπουλο και την εκπομπή «Πράσινο, κόκκινο σε γαλάζιο φόντο» στο Ράδιο Γάμμα, είναι να προκηρυχθεί πανελλήνιος αρχιτεκτονικός διαγωνισμός για την αξιοποίηση του θαλάσσιου μετώπου.

Μάλιστα, όπως είπε ο κ. Κορδάς, θα είναι ο πρώτος διαγωνισμός που θα γίνει στην Ελλάδα με αυτή τη μορφή και θα αφορά τόσο μεγάλη έκταση.

Η προκήρυξη του διαγωνισμού θα είναι έτοιμη σε σύντομο χρονικό διάστημα, καθώς έχουν προχωρήσει οι περισσότερες διαδικασίες, αλλά λόγω των επικείμενων εκλογών δεν μπορεί να γίνει τώρα η προκήρυξη.

Θα αφορά, δε, πολύ μεγαλύτερη έκταση από αυτή που προέβλεπε η μελέτη από τον Σύλλογο και που το ΤΕΕ επιχειρεί να επιβάλλει.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΟΣΑ ΕΙΠΕ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΡ. ΚΟΡΔΑΣ

ΠΗΓΗ: patrastimes

ΗΧΗΤΙΚΟ: RADIO GAMMA

Related posts

Η ανθρωπιά υπάρχει: Οι γονείς του 13χρονου ποδηλάτη δωρίζουν τα όργανά του

4press

Νεκτάριος Φαρμάκης: «Το αύριο της Δυτικής Ελλάδας είναι τώρα!» – Παρουσίασε τους υποψήφιους στην Αχαΐα – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

4press

ΠΑΤΡΑ:Οικογενειακό δράμα με πατέρα να χτυπάει αλύπητα το παιδί του

4press