Ειδήσεις

ΠΑΤΡΑ: Αύριο η κηδεία της Ιωάννας Μαραγκού – “Εφυγε” στα 55

Συγκίνηση σκόρπισε στην κοινωνία της Πάτρας η πρόωρη απώλεια της 55χρονης Ιωάννας Μαραγκού, συζύγου του εμπόρου κυνηγετικών ειδών στην Ερμού, Ευσταθίου Ρουμελιώτη.

Η 55χρονη γυναίκα και μητέρα τεσσάρων παιδιών που λάτρευε και τα μεγάλωσε με αγάπη και φροντίδα, έμελλε να μην προλάβει να τα χαρεί όσο θα ήθελε…

Νόσησε από ασθένεια, την οποία αν και πολέμησε με δύναμη ψυχής δεν κατάφερε να τη νικήσει και έφυγε νωρίς για το αιώνιο ταξίδι…

Γεννήθηκε στην Κλειτορία αλλά τα περισσότερα χρόνια της ζωής της τα πέρασε στην Πάτρα. Από νεαρή ηλικία εργάστηκε ως πωλήτρια στο γνωστό κατάστημα υποδημάτων «Μυρωνίδης» και είχε εξυπηρετήσει όλη την Πάτρα. Μετέπειτα αφού παντρεύτηκε ασχολήθηκε με την ανατροφή της οικογένειάς της, είχε την ευλογία να αποκτήσει τέσσερα παιδιά, τον Ανδρέα, τη Δέσποινα και το Γιώργο που είναι δίδυμοι και τον Κωνσταντίνο. Ηταν μια προστατευτική μητέρα, που προσπάθησε να οπλίσει τα παιδιά της με όλα τα εφόδια, κυρίως με αρχές και αξίες και γι’ αυτό ήταν περήφανη.

Τα τελευταία χρόνια ήταν πάντα στο κατάστημα του συζύγου της, στην οδό Ερμού λίγο πριν από την Καραϊσκάκη και πάντα ήταν πρόθυμη να εξυπηρετήσει τους πελάτες της οικογενειακής επιχείρησης. Το κατάστημα χθες και σήμερα θα είναι κλειστό και οι πελάτες του όταν πληροφορήθηκαν το δυσάρεστο γεγονός έσπευσαν να εκφράσουν τα συλλυπητήριά τους στους οικείους της. Η κηδεία της θα γίνει αύριο Κυριακή στις 2 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Άνω Πόλης και η ταφή της στο Κοιμητήριο Τέμενης Αιγίου.

Related posts

ΗΛΕΙΑ: Εξαφανίστηκε 50χρονη – Εχει να δώσει σημεία ζωής εδω και μία εβδομάδα

4press

Νέα Ζηλανδία: Τα πρόσωπα της τραγωδίας – 3 ετών το μικρότερο θύμα

4press

Η 7η τοιχογραφία του 4ου Artwalk Πάτρας ολοκληρώθηκε για τους Μαισογειακούς αγώνες

4press