Ειδήσεις

ΠΑΤΡΑ: Διαμαρτυρία για lockdown

Το απόγευμα της Κυριακής  τις 16:00 εκατοντάδες Πατρινοί συγκεντρώθηκαν στην Πλατεία Γεωργίου,  προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τα lockdown , που παρατεταμένα έχουν τρομερό αντίκτυπο εκτός της ατομικής ελευθερίας τους ,στην εργασία τους ,στην εκπαίδευση των παιδιών τους και στην ψυχολογία τους.

Διατρανώνουν τη φωνή του συντάγματος και το δικαίωμα τους στις επιχειρήσεις τους ,που μόνοι τους έστησαν,μόνοι τους μέσα από την παροχή υπηρεσιών τους πληρώνονται και είναι ενεργοί στην αγορά ,πληρώνουν τους φόρους τους στο κράτος – αν και τα τελευταία 10 χρόνια τους έχουν χλευάσει και χαρακτηρίσει «κλέφτες»- αυτούς τους καθημερινούς βιοπαλαιστές. Άρα το δικαίωμα τους στην αποτυχία το έχουν μόνο αυτοί,  δηλαδή αν αποτύχουν να κλείσουν την επιχείρηση τους και όχι αυθαίρετα με το πρόσχημα του lockdown να τους κλείνει το κράτος.

Επίσης διαμαρτυρήθηκαν για το αντισυνταγματικό πρόστιμο της μάσκας ειδικά σε εξωτερικούς χώρους .

Επίσης τα σχολεία και νηπιαγωγεία που έκλεισαν μόνο κακό έχουν κάνει στα παιδιά,μέσα στο σπίτι χωρίς δραστηριότητες πίσω από έναν υπολογιστή ,που προκαλεί πολλές και σοβαρές άλλες παθήσεις για την υγεία και μη φυσιολογική ανθρώπινη ζωή.

Αυτά ακούστηκαν από τον αγανακτισμένο κόσμο που συγκεντρώθηκε στην πλατεία.

Ακολούθησε πορεία σε κεντρικά σημεία της Πόλης και επιστροφή στην πλατεία.

Related posts

«Κουρεμένα» ενοίκια: Πώς και πότε θα αποζημιωθούν οι ιδιοκτήτες ακινήτων

4press

Απολογείται σήμερα ο Δημήτρης Λιγνάδης -Ο Κούγιας αποκάλυψε τι θα υποστηρίξει

4press

Πάτρα – βίντεο: Σε κλίμα κατάνυξης η Πολυφωνική έψαλλε το «Σήμερον κρεμάται επί ξύλου» στον Ι.Ν Αγίου Διονυσίου

4press