Ειδήσεις

ΠΑΤΡΑ: Συνειδητά η 27χρονη παιδοκτόνος κράτησε το μωρό αν και ο σύντροφος της διαφωνούσε με την εγκυμοσύνη και χώρισαν

Στοιχεία για τη σχέση που είχε η 27χρονη, που άφησε το μωρό της στην πλαζ της Πάτρας, με τον πατέρα του παιδιού της έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Φαίνεται ότι η γυναίκα που εγκατέλειψε το βρέφος της, στην παραλία με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο, επέλεξε συνειδητά να μη διακόψει την εγκυμοσύνη της.

Με αυτή την απόφαση όμως ήταν αντίθετος ο σύντροφός της και πατέρας του παιδιού τους. Από τη στιγμή που εκείνος είπε ότι δεν ήθελε το μωρό οι δυο τους χώρισαν και δεν είχαν από εκείνη τη στιγμή δεν είχαν καμία επαφή.

Τα παραπάνω υποστηρίζει ο δικηγόρος της Γιάννης Αποστολόπουλος.

«Βρίσκεται από χθες το βράδυ στο νοσοκομείο της Πάτρας (…) θα μπορέσω να πάρω τις απαντήσεις (…) τις πρώτες φορές που μίλησα μαζί της, για να είμαι ειλικρινής, είναι σε τέτοια σύγχυση που οι απαντήσεις ήταν σχεδόν αδύνατες, όπως και η επικοινωνία», είπε ο Γιάννης Αποστολόπουλος, δικηγόρος της γυναίκας, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Open, κάνοντας παράλληλα λόγο για τραγική φιγούρα αλλά και για περιστατικό που θα μπορούσε να αποφευχθεί.

Ακόμα σημείωσε ότι η γυναίκα είχε κρύψει την εγκυμοσύνη από τους συγγενείς της και από τους δικούς της ανθρώπους. «Την εγκυμοσύνη την προχώρησε συνειδητά. Δεν ήθελε να διακόψει την κύηση», είπε. «Αν κάποιος θέλει να υιοθετήσει την εκδοχή ότι ήθελε να φονεύσει το παιδί, θεωρώ ότι δεν υπάρχει ότι δεν υπάρχει άλλη εκδοχή από την οργανική ψυχική και σωματική διαταραχή που προκαλεί ο τοκετός σε μία γυναίκα.

Ζητάμε το αδίκημα της παιδοκτονίας κι όχι ανθρωποκτονία» πρόσθεσε ο Γιάννης Αποστολόπουλος. «Αν σε αυτή την περίπτωση δεν έχουμε το αδίκημα της παιδοκτονίας, τότε πρέπει να καταργηθεί» είπε ενώ αποκάλυψε πως η γυναίκα είχε ενημερώσει τον πατέρα του παιδιού πως θα συνέχιζε εκείνος την κύηση κι αυτός δεν ήθελε. «Ήταν ο λόγος που χώρισαν. Δεν είχαν επαφή έκτοτε. Σε καμία περίπτωση δεν ήθελε να αφήσει το παιδί λόγω ερωτικής απογοήτευσης»

Ο κ. Αποστολόπουλος κατέληξε λέγοντας ότι η γυναίκα είναι σε μεγάλη σύγχυση: «Δεν έχει μια ροή λόγου, δεν έχει καθαρή σκέψη, δεν μπορεί να πάει το μυαλό κάποιου σε διαφορετική περίπτωση. Στην επιλόχεια κατάθλιψη δεν λειτουργείς λογικά».

Related posts

ΛΕΣΒΟΣ: Πρόσφυγες και μετανάστες ξεσηκώθηκαν ,«ελευθερία» ζητούσαν με συνθήματα, διαμαρτυρόμενοι ενάντια στον πολύμηνο εγκλωβισμό τους

4press

5μηνο πάγωμα κατασχέσεων για απλήρωτες εισφορές

4press

Η αναμέτρηση Παπαδημάτου Αλεξόπουλου έληξε τις 6 το πρωί για το Δήμο Πατρέων

4press