Ειδήσεις

ΠΑΤΡΑ – ΦΩΤΟ: Σύγκρουση αυτοκινήτων στο κέντρο της πόλης με έναν τραυματία – Προκλήθηκε τσακωμός και κυκλοφοριακή συμφόρηση

Τροχαίο ατύχημα συνέβη νωρίς το μεσημέρι στην συμβολή των οδών Κορίνθου και Σατωβριάνδου με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό ενός οδηγού. Σύμφωνα με πληροφορίες η σύγκρουση συνέβη  όταν το αυτοκίνητο το οποίο ανέβαινε τη Σατωβριάδου και έστριβε για να μπει στην Κορίνθου συγκρούστηκε με όχημα που διέσχιζε την Κορίνθου .  Το πρώτο μάλιστα, αυτό που ανέβαινε τη Σατωβριάνδου, έφερε στροφές με αποτέλεσμα να καταλήξει στη μέση της οδού και να τραυματιστεί ο οδηγός.Τον τραυματία παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ενώ στο σημείο προκλήθηκε κυκλοφοριακή συμφόρηση για αρκετή ώρα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως στο σημείο αμέσως μετά το τροχαίο προκλήθηκε και τσακωμός. Όπως υποστήριξε ένας ηλικιωμένος ο οποίος κινούταν πεζός , κινδύνευσε να παρασυρθεί από την σύγκρουση και ένω όπως υποστηρίζει έκανε παρατήρηση στον έναν από του δύο οδηγούς, ο τελευταίος κατέβηκε από το όχημά του με αποτέλεσμα να πιαστούν στα χέρια.

 

Related posts

Στέφανος Χίος: Πώς περιέγραψε τον δράστη της επίθεσης εναντίον του -Πού εστιάζουν οι έρευνες

4press

Aστυνομικοί με ποδήλατα θα περιπολούν στην Πάτρα

4press

Πυροβολισμοί σε τέμενος κοντά στο Όσλο

4press