Ειδήσεις

ΠΡΕΒΕΖΑ: Απίστευτες φωτό – Ι.Χ θάφτηκε κάτω απο την άμμο

Σε ατραξιόν εξελίσσεται αυτοκίνητο, το οποίο βρίσκεται στην αμμουδιά της παραλίας στο Κανάλι της Πρέβεζας, εδώ και μέρες. Μετά τη χθεσινή κακοκαιρία, σχεδόν θάφτηκε κάτω από τόνους άμμου και αποτελεί πλέον ένα από τα «αξιοθέατα» της περιοχής…

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για ένα Ι.Χ. μάρκας Land Rover ιδιοκτησίας Γερμανού. Όπως έγινε γνωστό το αυτοκίνητο βρίσκεται στο σημείο εδώ και πάνω από δέκα μέρες.

Κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν, πως ο οδηγός του θέλησε να διασχίσει την παραλία επιδεικνύοντας τις… ικανότητες του οχήματός του. Ωστόσο αυτό φαίνεται πως τον πρόδωσε και κόλλησε στην άμμο.

Άλλες πληροφορίες τον θέλουν να επιχείρησε να αποφύγει πιθανό αλκοτέστ και προτίμησε την πορεία από την αμμουδιά. Το αυτοκίνητο έμεινε κολλημένο στην άμμο και σύμφωνα πάντα με πληροφορίες για την επιχείρηση απεγκλωβισμού του από την οδική βοήθεια, που ήταν συμβεβλημένο το όχημα, ζητήθηκε ποσό που ο ιδιοκτήτης του δεν ήταν διατεθειμένος να καταβάλλει. Έτσι το παράτησε εκεί.

Λόγω της μεγάλης θαλασσοταραχής που επικράτησε εχθές, τόνοι άμμου συσωρρεύτηκαν και στην κυριολεξία σκέπασαν το όχημα. Για το περιστατικό είναι ήδη ενήμερες οι αρχές, ωστόσο δεν έχει αποσαφηνιστεί τι πρόκειται να γίνει από εδώ και πέρα…

Οι εικόνες από την περιοχή στην Πρέβεζα

Πηγή: pamepreveza.gr

Related posts

Αίγιο: Σήμερα η κηδεία του του Κώστα Θεοδούλη- Να αποδοθούν ευθύνες για τον θάνατό του

4press

ΥΠΕΞ Τουρκίας: ‘Τα νησιά του Αιγαίου πρέπει να είναι αποστρατικοποιημένα” – Συνεχίζει τις προκλήσεις η Άγκυρα

4press

ΣΚΕΑΝΑ: Επιτακτική ανάγκη να κοιτάξουμε την επόμενη ημέρα για τις επιχειρήσεις

4press

Leave a Comment