Ειδήσεις

Προκηρύσσει διεθνή πλειοδοτικό διαγωνισμό το ΤΑΙΠΕΔ για την αξιοποίηση του πρώην εργοταξιακού χώρου της ζεύξης Ρίου – Αντιρρίου.

Το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) προκηρύσσει διεθνή πλειοδοτικό διαγωνισμό για την αξιοποίηση του ακινήτου συνολικής έκτασης 165.460,40 τ.μ., κείμενου στον πρώην εργοταξιακό χώρο του έργου ζεύξης Ρίου – Αντιρρίου.

Πρόκειται για παραθαλάσσιο ακίνητο ανατολικά του οικισμού του Αντιρρίου πλησίον της απόληξης της καλωδιωτής γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου (Γέφυρα Χαρίλαος Τρικούπης). Το ακίνητο αποτελείται από τέσσερα επιμέρους τμήματα και χρησίμευσε στο παρελθόν ως εργοταξιακός χώρος κατασκευής της γέφυρας.
Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί σε μία φάση με Πρόσκληση Υποβολής Προσφοράς. Οι ενδιαφερόμενοι επενδυτές θα πρέπει να υποβάλουν τις προσφορές τους έως τις 27 Μαρτίου 2020, σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις της Πρόσκλησης.

Η Τράπεζα Eurobank Ergasias ΑΕ και η Cerved Property Services ΑΕ λειτουργούν για λογαριασμό του ΤΑΙΠΕΔ ως Χρηματοοικονομικοί Σύμβουλοι και η Μαχάς & Συνεργάτες Δικηγορική Εταιρεία ως Νομικός Σύμβουλος.

 

Πηγή: ypodomes.com

Related posts

Φωτο: Ι.χ μπήκε μέσα σε αυλή σπιτιού

4press

Πανελλαδικές 2019: Οι τελικοί πίνακες, τι διάλεξαν να σπουδάσουν φέτος οι νέοι, στην Ελλάδα

4press

ΠΑΤΡΑ- ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ: Τις πρώτες ημέρες του Μαΐου ξαναργυνάμε στον πολιτισμό του τρένου -Πάτρα προς Κ. Αχαΐα – Έτοιμες οι στάσεις ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

4press