Ειδήσεις

Σε «μαραθώνιο δράσης» οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης – Έργα ανάπλασης και αποκατάστασης σε όλες τις περιοχές του Δήμου

Οι Αντιδήμαρχοι κύριοι Βαγγελάκος Παναγιώτης, Κεκάτος Διονύσιος, Σίνος Νικόλαος και Χατζής Παναγιώτης μαζί με τα συνεργεία του Δήμου, έχουν επιδοθεί σε έναν μαραθώνιο για να καθαρίσουν και να αποκαταστήσουν την καθημερινότητα των πολιτών του Δήμου.
Η βελτίωση της ποιότητας ζωής του πολίτη βρίσκεται στο επίκεντρο των πρώτων δράσεων της νέας Δημοτικής Αρχής του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης. Στόχος του Δημάρχου κ. Λέντζα Γιάννη, των Αντιδημάρχων και των Εντεταλμένων Συμβούλων είναι η εξυπηρέτηση των δημοτών, και η αναβάθμιση του βιοτικού επιπέδου.
Με απλές αλλά ουσιαστικές κινήσεις, η νέα Δημοτική Αρχή, έχει ξεκινήσει να δείχνει τις προθέσεις της από τη πρώτη στιγμή. Τα συνεργεία του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης με τη παρουσία των Αντιδημάρχων, συνεχίζουν τον καθαρισμό των δρόμων, πλατειών και πεζοδρομίων αλλά και κτιρίων του Δήμου, όπως για παράδειγμα το πρώην Δημαρχείο της Βάρδας, με αποτέλεσμα την άμεση αισθητική αναβάθμισή τους. Αξίζει να σημειωθεί πως οι εργάτες και τα μηχανήματα του Δήμου ήταν συνεχώς έξω στους δρόμους για να αποκαταστήσουν τις όποιες βλάβες προκάλεσε η έντονη βροχόπτωση.


Related posts

Novartis: Ο μάρτυρας “κλειδί” με τις στενές σχέσεις και τις παρασκηνιακές γνώσεις

4press

Φωτό:Φωτιά σε αποθήκη στην Κ.Αχαΐα – Ένας τραυματίας

4press

Πέθανε ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας μεγάλη θλίψη για τον αγαπημένο τραγουδοποιό

4press