Ειδήσεις

Στον ανακριτή ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος για την υπόθεση της «μαφίας των φυλακών»

Στον ανακριτή οδηγείται σήμερα Παρασκευή, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, ο οποίος συνελήφθη το μεσημέρι της Πέμπτης για την πολύκροτη υπόθεση της «μαφίας των φυλακών». Για την ίδια υπόθεση έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης και για τον δικηγόρο Θεόδωρο Παναγόπουλο.

Οι δικηγόροι, που διετέλεσαν συνήγοροι του προφυλακισµένου Γιώργου Αντωνόπουλου, κρίθηκαν από τον εφέτη ανακριτή Ευτύχη Νικόπουλο ύποπτοι φυγής και τέλεσης νέων αδικηµάτων, κάτι που οδήγησε και στην έκδοση των ενταλµάτων σύλληψης.

Ενώπιον του εφέτη ειδικού ανακριτή θα βρεθούν σήμερα, αντιµέτωποι µε τις κακουργηματικές κατηγορίες της σύστασης εγκληµατικής οργάνωσης και απόπειρας εκβίασης κατά του Αριστείδη Φλώρου. Αναµένεται να ζητήσουν προθεσµία προκειµένου να προετοιµάσουν τους υπερασπιστικούς τους ισχυρισµούς.

Οι διάλογοι που εμπλέκουν τον Λυκουρέζο

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του OPEN, ο κοριός της αντιτρομοκρατικής έχει καταγράψει συνομιλία του εγκεφάλου της μαφίας των φυλακών με συγκρατούμενό του. Σε αυτή, αναφέρεται και το μικρό όνομα του κ. Λυκουρέζου:

«Μπράβο η κοπέλα, γιατί αυτή μου έχει ζητήσει εμένα 5.000 και εμείς έχουμε δώσει μόνο 1.700… Μου λέει ότι πρέπει να είσαι εκεί παρών, γιατί θα μιλήσουν και ο Αλέξανδρος και ο Γιώργος (σ.σ. τα μικρά ονόματα των δύο ποινικολόγων). Και εκεί σε κάποια φάση θα πρέπει να σηκωθώ εγώ για να πω τα λόγια μου. Κατάλαβες;».

Related posts

ΠΑΤΡΩΝ-ΠΥΡΓΟΥ : Το γεφύρι της Άρτας! “Θα καθυστερήσει εάν κάποιος επιχειρηματίας βάλει το γινάτι πάνω από το κοινό καλό”λέει ο Καραμανλής!

4press

Η Πάτρα τιμά την 25η Μαρτίου – Η Σία Αναγνωστοπούλου στη μαθητική και στρατιωτική παρέλαση – ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

4press

Ληστεία στην τράπεζα στην Ερυμάνθεια: Αρπαξαν 130.000 ευρώ – Ο ένας ήταν ντυμένος παπάς!

4press