Ειδήσεις Συνεντεύξεις

Συνέντευξη Πέτρου Ψωμά στη 4press – Δείτε το βίντεο

Για την Πάτρα που ονειρεύεται, τα πρόσωπα που στελεχώνουν το “Σπιράλ” και τις πολιτικές του ιδέες μίλησε ο υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων Πέτρος Ψωμάς στη “4press”.

Ο κ. Ψωμάς μιλά στην Άντυ Μαγνησαλή με λόγια καρδιάς για σημαντικές στιγμές της ζωής του, την κόρη του και τα παιδικά του χρόνια στην Ομόνοια.

Επίσης, ο επί σειρά ετών καρναβαλιστής μίλησε για το ιστορικό «Πλήρωμα 94» .

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Ποιος είναι ο υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων Πέτρος Ψωμάς

Ο Πέτρος Ψωμάς γεννήθηκε το 1970 και ζει στην Πάτρα. Είναι παντρεμένος με την Ελένη Κίτσιου και έχουν μαζί μία πεντάχρονη κόρη, την Ελπίδα. Ασχολείται επαγγελματικά με την εκπαίδευση ενηλίκων, τις πωλήσεις και το μάρκετινγκ.Διδάσκει Πληροφορική στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση από το 2003 και εκπαιδεύει ανέργους, εργαζόμενους και στελέχη επιχειρήσεων σε τομείς της διοίκησης ενώ παράλληλα λειτουργεί ως σύμβουλος επιχειρήσεων και στέλεχος εμπορικών τμημάτων. Συμμετέχει ενεργά στα κοινά της Πάτρας, ως μέλος, συντονιστής ή επικεφαλής ομάδων συμπολιτών, στον κοινωνικό, πολιτιστικό, επιστημονικό και εθελοντικό τομέα. Συμμετέχει στο «Πλήρωμα 94» (εις εκ των εκπροσώπων του, επί τριακονταετία), το «TEDxPatras» (συν-επιμελητής, από το 2015), το «Patras Science Festival» (εκ των τοπικών εκπροσώπων του πανελλαδικού θεσμού) και το «Ελληνικό Ινστιτούτο Πολιτιστικής Διπλωματίας» (ιδρυτικό μέλος του τοπικού παραρτήματος).Υπήρξε επί χρόνια μέλος του Ερασιτεχνικού Σχήματος Πάτρας «Ρεφενέ» και εκ των εταίρων της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας «Πλήρωμα 94». Έχει διατελέσει Πρόεδρος του «Συλλόγου Αποφοίτων του Πειραματικού Σχολείου Πανεπιστημίου Πατρών» και έχει συμμετάσχει ως εθελοντής σε ένα πλήθος διοργανώσεων. Ήταν ιδρυτικό μέλος της δημοτικής κίνησης «Τώρα για την Πάτρα – Γιάννης Δημαράς» και ήταν εκπρόσωπος τύπου της παράταξης το 2010. Έχει διατελέσει Πρόεδρος του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας.Έχει συγγράψει τέσσερα βιβλία, τρία εκ των οποίων αφορούν την πόλη της Πάτρας: «Ο Θησαυρός είναι Κρυμμένος στο Σακούλι», «Δήμαρχοι Πατρέων: 1828-2006», και «Πατρινό Σαν Σήμερα». Το τελευταίο του βιβλίο είχε τίτλο «Έλληνες, λαός του πάθους».Είναι απόφοιτος του Πειραματικού Σχολείου Πανεπιστημίου Πατρών και του κολλεγίου Milton Academy της Βοστώνης. Έχει σπουδάσει Εφαρμοσμένη Πληροφορική («ΑΣΟΕΕ»), Μάρκετινγκ και Επικοινωνία με Νέες Τεχνολογίες («Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών») και Δημοσιογραφία («Ηρόδοτος»).

Related posts

Καπνός και αποπνικτική ατμόσφαιρα στην Αττική – Σε εξέλιξη οι φωτιές σε Εύβοια και Θήβα – Δείτε τις φωτογραφίες

4press

Ενημέρωση δικαιούχων ΚΕΑ Δήμου Ανδραβίδας- Κυλλήνης

4press

Πρεμιέρα σήμερα 15/10 για το πετρέλαιο θέρμανσης – Πότε θα δοθεί το επίδομα θέρμανσης

4press