Ειδήσεις

ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΦΟΒΟΣ! «Ζαλίζουν» τα νούμερα από την επιβολή των μέτρων στους πολίτες -Εντυπωσιακές οι εισπράξεις του κράτους

Σκηνές από βιβλία δυστοπικής φαντασίας ζούμε τις ημέρες αυτές, με το ελληνικό κράτος να κυνηγά αδυσώπητα τους πολίτες του μέσα σε ένα πρωτοφανές κλίμα επιβολής φόβου και τρομοκρατίας για έναν ιό γρίπης από τον οποίο κινδυνεύουν κυρίως ηλικιωμένοι και οι έχοντες υποκείμενα νοσηματα.

Κυνήγι μαγισσών έχουν εξαπολύσει οι αρχές προκειμένου να επιβάλλουν την τήρηση των περιοριστικών όρων της καραντίνας. Έτσι αρέσκονται να δίνουν στην δημοσιότητα τους αριθμούς του έργου τους, ξεχνώντας ότι αναφέρονται σε πολίτες των οποίων οι ελευθερίες παραβιάζονται συστηματικά!

Σύμφωνα λοιπόν με την Εθνική αρχή διαφάνειας, μόνο χθες Δευτέρα οι αρμόδιες ελεγκτικές υπηρεσίες (ΕΛ.ΑΣ, Λιμενικό Σώμα, ΔΙΜΕΑ, ΕΑΔ, Δ.Α. Αθηνών) συνολικά 57.722 ελέγχους και κατέγραψαν 1.776 περιπτώσεις παράβασης των μέτρων επιδημιολογικού συναγερμού. Εντυπωσιακός είναι και ο αριθμός των προστίμων που κόπηκαν σημειώνοντας ότι επιβλήθηκαν πρόστιμα ύψους 242.000 € και κύρωση αναστολής λειτουργίας σε 1 καταστήματα (x 15 ημέρες).

Μάλιστα το τηλεφωνικό κέντρο καταγγελιών του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων 1520, δέχθηκε συνολικά 11.662 κλήσεις…

Related posts

Φόνος στις Σπέτσες: Κηδεύεται ο 26χρονος που αρχικά φαινόταν να σκοτώθηκε με το μηχανάκι – Ύποπτος 22χρονος γιος καθηγητή Παν/μίου

4press

Πανικός στη Ζάκυνθο: Διπλός σεισμός αναστάτωσε το νησί

4press

Έρχεται νέο πρόγραμμα ΕΣΠΑ μόνο για την εστίαση

4press