Ειδήσεις

Τα βοσκοτόπια στάθηκαν η αφορμή για το στυγερό έγκλημα στην Κρήτη

Βοσκός πυροβόλησε και σκότωσε έναν 73χρονο ενώ τραυμάτισε σοβαρά τον 45χρονο γιο του

Άγριο έγκλημα σημειώθηκε χθες Δευτέρα στην Κρήτη για τα βοσκοτόπια.

Ένας 43χρονος βοσκός πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα έναν 73χρονο και τον σκότωσε ενώ τραυμάτισε σοβαρά τον 45χρονο γιο του στο χωριό Περάμπελα Λασιθίου.

«Πήγε στο σπίτι του θύματος, πυροβόλησε απ’ έξω με την καραμπίνα. Βγαίνοντας το θύμα, τον σκότωσε επί τόπου. Επειδή ήταν και ο γαμπρός του και ο γιος του θύματος εκεί, βγαίνοντας έξω να δουν τι συμβαίνει, πυροβόλησε και το γιο στη κοιλιά και ο γαμπρός του έχει απλά ξώφαλτσα σκάγια» ανέφερε κάτοικος της περιοχής στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αφορμή για το στυγερό έγκλημα ήταν η βοσκή των ζώων σε βοσκοτόπια τα οποία υπενοικίαζαν δράστης και θύμα.

Οι κάτοικοι του χωριού χαρακτήρισαν τον δράστη ως εκρηκτικό χαρακτήρα. «ε, δεν ήταν και το καλύτερο παιδί. Αυτό τώρα ο καθένας μπορεί να το σκεφθεί και να το αναλύσει όπως θέλει. Όλο το θέμα ήταν καθαρά για τα βοσκοτόπια. Η Δικαιοσύνη ας κάνει αυτό που πρέπει…» πρόσθεσε ο κάτοικος της περιοχής στο δελτίο.

Σε κρίσιμη κατάσταση δια σωληνωμένος νοσηλεύεται ο 45χρονος ενώ ο 43χρονος δράστης διέφυγε και αναζητείται από τις Αρχές στα βουνά.

Related posts

Brexit: Οι επόμενες 48 κρίσιμες ώρες στη Βουλή των Κοινοτήτων

4press

Ένας 20χρονος φοιτητής κι ένας 33χρονος με κορωνοϊό στο Ρίο – Η εικόνα του νοσοκομείου αναφοράς

4press

Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας: Προβάδισμα Ν. Φαρμάκη σε 179 τμήματα – Στον β’ γύρο με Απ. Κατσιφάρα

4press