Ειδήσεις

Υποπλοίαρχος του Πολεμικού Ναυτικού πέθανε αιφνιδίως στο Στρατηγείο Διοίκησης Ανατ. Μεσογείου

Ένιωσε αιφνίδια αδιαθεσία εν ώρα υπηρεσίας και διακομίσθηκε στο Ναυτικό Νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Αιφνίδια αδιαθεσία ακολουθούμενη από απώλεια αισθήσεων παρουσίασε τις πρωινές ώρες σήμερα ο υποπλοίαρχος (Ε) Σ.Κ. ευρισκόμενος εντός της υπηρεσίας του στο Στρατηγείο Διοίκησης Ανατολικής Μεσογείου. Στον αξιωματικό παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και διακομίσθηκε στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

«Για το συμβάν έχουν ενημερωθεί οι οικείοι του και έχουν αναληφθεί οι προβλεπόμενες ενέργειες για τη διερεύνηση των συνθηκών και αιτιών», αναφέρει σχετική ανακοίνωση του ΓΕΝ.

«Το Πολεμικό Ναυτικό εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του συναδέλφου μας», καταλήγει το ΓΕΝ στην ανακοίνωσή του για τον αιφνίδιο θάνατο του υποπλοιάρχου.

Δείτε την πλήρη ανακοίνωση:

Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι πρωινές ώρες Παρασκευής 12 Απριλίου 2019, ο Υποπλοίαρχος (Ε) Σ. Κ. ΠΝ που υπηρετεί στο Στρατηγείο Διοικήσεως Ανατολικής Μεσογείου (ΣΔΑΜ) αισθάνθηκε αιφνίδια αδιαθεσία και ακολούθως απώλεσε τις αισθήσεις του ευρισκόμενος εντός της υπηρεσίας του.

 Στον Αξιωματικό παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και διακομίσθηκε στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

 Για το συμβάν έχουν ενημερωθεί οι οικείοι του και έχουν αναληφθεί οι προβλεπόμενες ενέργειες για τη διερεύνηση των συνθηκών και αιτιών.

Το Πολεμικό Ναυτικό εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του συναδέλφου μας.

Related posts

Αυτά είναι τα 7 θύματα του διεστραμένου δολοφόνου της Κύπρου. Και 2 μικρά κορίτσια! Πως το άντεξε?

4press

Νικολάου για Πατρών Πύργου: Συστράτευση φορέων για κινητοποιήσεις

4press

Επίδομα θέρμανσης: Λήγει σε λίγες μέρες η προθεσμία για την αίτηση – Πότε θα γίνει η πληρωμή – Οι δικαιούχοι

4press