Ειδήσεις

ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ: Ο Κινέζικος δράκος μπήκε στο Δημαρχείο

Οι εμφανίσεις του Κινέζικου Δράκου, του δρώμενου που θα συμμετάσχει στις παρελάσεις του Πατρινού Καρναβαλίου το Σαββατοκύριακο, άρχισαν. Το πρωί ο Κινέζικος Δράκος με την κινεζική αντιπροσωπεία μπήκαν στο Δημαρχείο της Πάτρας και συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο Κώστα Πελετίδη.

Ο εκλεκτός κινέζικος θίασος Flying Dragons and Dancing Lions Team of Cuigezhuang Township από σήμερα, Πέμπτη 7 Μάρτη, θα παρουσιάσουν στην πόλη μας, το δρώμενο του Δράκου, δίνοντας μια ξεχωριστή αύρα και ένα σπάνιο θέαμα. Το δρώμενο αποτελεί μία παράσταση δρόμου με καλλιτέχνες, που παρουσιάζουν τον δράκο, ένα ιερό σύμβολο της κινέζικης κουλτούρας. Το πρωί βρέθηκαν στον πεζόδρομο της Παντανάσσης, κλέβοντας τις εντυπώσεις διερχόμενων και καταστηματαρχών.

Το δρώμενο θα πραγματοποιηθεί σε δύο συνοικίες της Πάτρας αλλά και στη νυχτερινή ποδαράτη του Σαββάτου 9 Μάρτη και στη Μεγάλη Παρέλαση του Πατρινού Καρναβαλιού την Κυριακή 10 Μαρτίου.

-Πέμπτη 7 Μάρτη στην Αγυιά στις 18.30. Σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Έσω – Έξω Αγυιάς και Τερψιθέας. Παρέλαση επί της Νοταρά, τερματισμός Πλατεία Ντε Μιράτα-Παναχαϊκή, όπου θα πραγματοποιηθούν δρώμενα.

Η κινεζική αντιπροσωπεία βρίσκεται από χθες στην Πάτρα στο πλαίσιο των πολιτιστικών ανταλλαγών που έχει ξεκινήσει η Δημοτική Αρχή με πόλεις της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας.

Related posts

Ιταλία: Η άγρια υποδοχή του οδηγού του λεωφορείου στη φυλακή – “Ήθελα να χρησιμοποιήσω τα παιδιά σαν ανθρώπινη ασπίδα” ( φώτο-βίντεο)

4press

Μωρά ανέβαζε στο fb η 33χρονη που πέταξε το μωρό στον κάδο

4press

«Βόμβα» σεισμολόγων για το σεισμό της Αθήνας

4press

Leave a Comment