Ειδήσεις

ΦΩΤΟ: Προχωρούν οι εργασίες συντήρησης της Π.Ε.Ο Πατρών Πύργου – Στο σημείο ο Αντιπεριφερειάρχης Ηλείας Β. Γιαννόπουλος

Τις εργασίες συντήρησης της παλαιάς Εθνικής Οδού Πατρών – Πύργου, επέβλεψε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Ηλείας κ. Γιαννόπουλος Β., κατά την επίσκεψη του στην περιοχή της Βάρδας, σήμερα Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020, παρουσία του Δημάρχου Ανδραβίδας – Κυλλήνης κ. Λέντζας Γ.
Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γιαννόπουλος βρέθηκε στο τμήμα «Π.Ε.Ο προς Μανωλάδα – Βάρδα έως διασταύρωση Ν.Ε.Ο» – ένα από τέσσερα διαφορετικά τμήματα της Παλαιάς Εθνικής Οδού στα οποία εκτελούνται παρεμβάσεις στο πλαίσιο του ίδιου έργου – και ενημερώθηκε από τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας για την πορεία των εργασιών, για τη μέθοδο που ακολουθείται και τα υλικά που χρησιμοποιούνται για την επίτευξη του καλύτερου αποτελέσματος στην αποκατάσταση των βλαβών του οδοστρώματος. Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης για τις εργασίες στο σημείο και για τα χρονοδιαγράμματα υλοποίησης, προκειμένου η κεντρική οδική αρτηρία του οικισμού να παραδοθεί σύντομα στην κυκλοφορία, αλλά και συνολικά για την πορεία του έργου. Παρόντες ήταν οι αντιδήμαρχοι Οδοποιίας κ. Σίνος Ν. και Πολιτικής Προστασίας και Περιβάλλοντος κ. Βαγγελάκος Π.
Οι εργασίες, εντάσσονται στο πλαίσιο του έργου «Συντήρηση – οδική ασφάλεια επαρχιακού οδικού δικτύου Ν. Ηλείας», με αρχικό προϋπολογισμό 2,3 εκατ. ευρώ.

Related posts

ΚΡΗΤΗ: Εντοπίστηκε νεκρός ο 61χρονος κτηνοτρόφος –

4press

Δολοφονία τις φυλακές Νιγρίτας: Τον σκότωσε επειδή δεν τον άφηνε να κοιμηθεί

4press

Τραγωδία στις Γαλλικές Άλπεις: Ένας νεκρός και 2 τραυματίες από χιονοστιβάδα!

4press