Ειδήσεις

Serial killer στην Κύπρο: Ο «Όθωνας» χτύπησε ώσπου να πεθάνει την 30χρονη Νεπάλεζα – Άλλαζε και μέθοδο φόνων

Όπως αποκαλύπτεται, ο ίλαρχος δεν είχε συγκεκριμένο μοτίβο στον τρόπο που σκότωνε…

Άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο σκότωνε τα θύματά του ο serial killer της Κύπρου καθώς σύμφωνα με τα πρώτα ευρήματα της νεκροψίας, η αιτία θανάτου της 30χρονης από το Νεπάλ είναι δυνατό χτύπημα στο κεφάλι.

Ο 35χρονος «Ορέστης», σύμφωνα και με όσα είχε καταθέσει για τους δύο πρώτους φόνους που αποκαλύφθηκαν, στραγγάλιζε τα θύματά του, πολλές φορές κατά τη διάρκεια ή μετά από την ερωτική επαφή. 

Ωστόσο, στην περίπτωση της Ασμίτα Κάντκα Μπίστα από το Νεπάλ, φαίνεται πως άλλαξε μοτίβο και την χτύπησε στο κεφάλι.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες του Philenews, η δολοφονία της συνέβη πέρσι το καλοκαίρι και όπως ανέφερε ο ίδιος, τη σκότωσε μέσα στο όχημά του όταν βρίσκονταν σε περιοχή όπου κατασκευαζόταν νέο mall στη Λευκωσία. Πρόκειται για ένα από τα επτά βεβαιωμένα θύματα του serial killer, εκ των οποίων, οι Αρχές έχουν εντοπίσει τις σορούς των πέντε.

Οι ιατροδικαστές και οι ανθρωπολόγοι θα συνεχίσουν τις εξετάσεις τους και θα αναμένουν τα εργαστηριακά αποτελέσματα ώστε τελεσίδικα να δώσουν την έκθεσή τους στην Αστυνομία για τα αίτια που οδήγησαν στον θάνατο την 30χρονη αλλοδαπή, η σορός της οποίας είχε εντοπιστεί σε πηγάδι κοντά στο πεδίο βολής Ορούντας.

Related posts

Αχαΐα: Σε τι φάση βρίσκονται τα σιδηροδρομικά έργα στο τμήμα Ροδοδάφνη – Ρίο

admin

Πάτρα: Τροχαίο σε διασταύρωση “καρμανιόλα” – Ένας τραυματίας

4press

Πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ οι δωρεές για την απελευθέρωση της “αντάρτισσας καπετάνισσας” Καρόλα Ρακέτε (φώτο-βίντεο)

4press