Συνελήφθη 18χρονος, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης - Ο πατέρας του είχε αυτοκτονήσει, επειδή τον είχαν απολύσει από το δήμο

 

Ένας 18χρονος άνδρας συνελήφθη για τη δολοφονία του 71χρονου Βέλγου δημάρχου που βρέθηκε νεκρός το απόγευμα της Δευτέρας σε νεκροταφείο με κομμένο το λαιμό του, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Ο Nathan Duponcheel φέρεται να σκότωσε τον Alfred Gadenne, δήμαρχο της πόλης Μουσκρόν που βρίσκεται κοντά στα γαλλικά σύνορα, ως πράξη εκδίκησης. Έχει αναφερθεί ότι ο Duponcheel κατηγόρησε τον δήμαρχο της πόλης του για την αυτοκτονία του πατέρα του που έγινε το 2015, ο οποίος είχε χάσει τη δουλειά του.

Η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι ένας 18χρονος άνδρας συνελήφθη, αλλά δεν αποκάλυψε την ταυτότητά του. Η τοπική εφημερίδα Sudpresse αναφέρει ότι ο Duponcheel παραδόθηκε στην αστυνομία τη Δευτέρα.

Το πτώμα του 71χρονου Alfred Gadenne βρέθηκε από τη σύζυγό του στο νεκροταφείο που βρισκόταν σε μικρή απόσταση από το σπίτι του, το οποίο ο Gadenne είχε πάει να κλειδώσει. Σύμφωνα με τα βελγικά μέσα ενημέρωσης, ο Gadenne ήταν αυτός που κλείδωνε κάθε βράδυ το νεκροταφείο.

Ο πατέρας του 18χρονου ύποπτου, Olivier, είχε απολυθεί από τη δουλειά του στις πυροσβεστικές υπηρεσίες της Μουσκρόν και αυτό του είχε προκαλέσει κατάθλιψη. Αυτοκτόνησε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου το 2015, ηλικίας 50 ετών.

Η τοπική εφημερίδα Sudpresse αναφέρει ότι ο υιός Duponcheel κατηγόρησε τις τοπικές αρχές για το θάνατο του πατέρα του και φέρεται να σκότωσε τον δήμαρχο για να τον εκδικηθεί για το θάνατο του πατέρα του.

Ο Alfred Gadenne ήταν ο συντηρητικός δήμαρχος της Μουσκρόν, μια βιομηχανικής πόλης με 57.000 κατοίκους, που βρίσκεται κοντά στα γαλλικά σύνορα και βόρεια της γαλλικής πόλης Λιλ.

ΚΑΦΕ - ΦΑΓΗΤΟ

Επικοινωνία

Στοιχεία επικοινωνίας

 email: adimagnisali@gmail.com 

τηλ: 2610-329440

JSN Megazine template designed by JoomlaShine.com