Έπαιζε την ταινία Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi

Πανικός προκλήθηκε για λίγα λεπτά στους θεατές της ταινίας Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi, στον κινηματογράφο I MAX, του Science Museum στο Λονδίνο. Ο κινηματογράφος εκκενώθηκε για 10 λεπτά ύστερα από λάθος συναγερμό.

 

Το μουσείο που βρίσκεται στο Kensington του Δυτικού Λονδίνου επιβεβαίωσε ότι εκκένωσε το χώρο ως προφύλαξη. Ύστερα από δέκα λεπτά διαπιστώθηκε ότι ο συναγερμός ήταν λάθος και οι υπεύθυνοι του κινηματογράφου, επέτρεψαν στους θεατές να επανέλθουν για να δουν την ταινία

Σύμφωνα με την Daily Mail o Tom Vincent έγραψε στο twitter: "Μόλις εκκενώθηκε ο κινηματογράφος I MAX του Science Museum, ω Θέε μου κανείς δεν φαίνεται να γνωρίζει τι συμβαίνει." και αργότερασυμπλήρωσε: "Ένας πολύ έμπειρος φύλακας του Science Museum, κρατά την ομάδα στην οποία βρίσκομαι, μετά την εκκένωση του κινηματογράφου σε πλήρη συγχρονισμό. Ευχαριστώ"

Ένας εκπρόσωπος του μουσείου έγραψε στο twitter: "Εκκενώσαμε το χώρο του κινηματογράφου προληπτικά, ως μέσο προφύλαξης. Η ομάδα ασφαλείας του μουσείου, ερευνά τι συνέβη."

ΚΑΦΕ - ΦΑΓΗΤΟ

Επικοινωνία

Στοιχεία επικοινωνίας

 email: adimagnisali@gmail.com 

τηλ: 2610-329440

JSN Megazine template designed by JoomlaShine.com