Πολύ άσχημα Χριστούγεννα περίμεναν ένα ζευγάρι στο Κέντακι των ΗΠΑ. Η κοινή γνώμη παρακολούθησε σοκαρισμένη την είδηση της επίθεσης δύο άγριων πιτ-μπουλ στο ζευγάρι, την παραμονή των Χριστουγέννων. Ο άντρας τραυματίστηκε σοβαρά ενώ η σύζυγος του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο νεκρή.

 

Όπως αναφέρει η Fox News η 66χρονη Lorriane Saylor έπεσε νεκρή μετά την επίθεση των δύο άγριων σκυλιών με σοβαρά τραύματα στο λαιμό και το κεφάλι. Ο σύζυγος της Johnny τραυματίστηκε σοβαρά και νοσηλεύεται. Τα σκυλιά ανήκαν στον 42χρονο γείτονα τους Johnny Dale Lankford, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρότατες κατηγορίες για μη επαρκή φύλαξη των σκυλιών μεταξύ άλλων και κρατείται στην φυλακή.

Ο Johnny Saylor αν και τραυματισμένος κατάφερε να πυροβολήσει τα σκυλιά, σκοτώνοντας το ένα από αυτά. Το δεύτερο σκυλί, που πυροβολήθηκε στο στήθος, έτρεξε για να διαφύγει και δεν βρέθηκε μέχρι το απόγευμα της Δευτέρας, όταν οι τοπικές αρχές ενημερώθηκαν ότι ο σκύλος είχε επιστρέψει στο σπίτι του. Οι αρχές και ένας υπεύθυνος ελέγχου ζώων συνέλαβαν το σκυλί.

Ο Johnny Saylor δήλωσε ότιδέχθηκε επίθεση όταν βγήκε έξω για να αναζητήσει τη σύζυγό του.

 

Το δεύτερο σκυλί που βρέθηκε από την αστυνομία

"Είχαν επιτεθεί στον αδερφό μου μπροστά στην πόρτα, μασώντας στο χέρι του", είπε ο James Saylor στην αστυνομία. Είπε ότι προσπάθησε να αντιμετωπίσει τα σκυλιά ενώ ο αδερφός του ο Johnny, κατάφερε να τρέξει μέσα και να αρπάξει ένα όπλο. Τα σκυλιά επιτέθηκαν στον Johnny και τον δάγκωσαν στα χέρια και στο κεφάλι.

O αδερφός του Johnny Saylor, James, ζει σε ένα σπίτι δίπλα στο ζευγάρι, και βγήκε να δει τι συμβαίνει όταν άκουσε τη φασαρία. Δήλωσε ότι ήξερε τα σκυλιά και δεν περίμενε ότι θα έκαναν κάτι τέτοιο. Είπε, ότι είναι συγκλονισμένος από το δράμα του αδερφού του, και ότι ο Johhny και η Lorriane ήταν ένα ευτυχισμένο και αγαπημένο ζευγάρι που νοιαζόταν πιο πολύ για τους γείτονες από ότι για τους ευατούς τους.

ΚΑΦΕ - ΦΑΓΗΤΟ

Επικοινωνία

Στοιχεία επικοινωνίας

 email: adimagnisali@gmail.com 

τηλ: 2610-329440

JSN Megazine template designed by JoomlaShine.com