Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείων Αθηνών-Πειραιώς-Αιγαίου & Δωδεκανήσου αποφάσισε την αναστολή της διαδικασίας των φυσικών πλειστηριασμών,

που έχουν προγραμματισθεί μέχρι και την Τετάρτη (31/01). Κανονικά θα διεξαχθούν οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί που είναι προγραμματισμένοι.

 

Η απόφαση για την αναστολή των φυσικών πλειστηριασμών σχετίζεται με την εν εξελίξει νομοθετική διαδικασία εκσυγχρονισμού της διεξαγωγής τους, νομοθετική διαδικασία που κρίνεται κατεπείγουσα ενόψει της ολοκλήρωσης της 3ης αξιολόγησης του ελληνικού προγράμματος.

Ανάμεσα στους πλειστηριασμούς που ξεχωρίζουν την Τετάρτη, είναι ο ηλεκτρονικός με επισπεύδουσα την Τράπεζα Πειραιώς για το πλοίο «Αίολος Κεντέρης», με τιμή εκκίνησης τα 6,5 εκατομμύρια ευρώ, ενώ σύντομα αναμένεται να βγουν στο σφυρί και ξενοδοχειακές μονάδες σε διάφορες περιοχές της χώρας.

Μέσα στο 2018 αναμένεται να ξεκινήσουν ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί ακινήτων και για ληξιπρόθεσμα χρέη προς το Δημόσιο (Εφορία, ασφαλιστικά ταμεία), εξέλιξη που αφορά εκατοντάδες χιλιάδες φορολογουμένους, καθώς η σχετική διάταξη βρίσκεται στο πολυνομοσχέδιο που κατατίθεται σήμερα στη Βουλή με τα προαπαιτούμενα της αξιολόγησης.

 

 

ΚΑΦΕ - ΦΑΓΗΤΟ

Επικοινωνία

Στοιχεία επικοινωνίας

 email: adimagnisali@gmail.com 

τηλ: 2610-329440

JSN Megazine template designed by JoomlaShine.com