Αυστηρό είναι το χρονοδιάγραμμα μέσα στο οποίο θα πρέπει χιλιάδες οικογένειες να υποβάλουν τα φετινά Α21 για να τους καταβληθεί το Επίδομα Παιδιού για το 2018.

 

Από τις 25 έως τις 27 Ιουνίου και όχι στα τέλη Μαΐου θα καταβληθεί η δεύτερη δόση του νέου επιδόματος παιδιού 2018. Στο εξής θα καταβάλλεται από τον ΟΠΕΚΑ, κάθε δίμηνο και όχι κάθε τρίμηνο, όπως συνέβαινε έως τώρα.

Προϋπόθεση οι δικαιούχοι να έχουν υποβάλει την αίτηση του νέου Α21 και να πληρούν τα εισοδηματικά κριτήρια βάσει της φορολογικής δήλωσης για το 2017.

Βέβαια η αίτηση Α21 είναι ακόμη «κλειστή» και οι διαβεβαιώσεις από τον ΟΠΕΚΑ θέλουν την πλατφόρμα να ανοίγει στα τέλη Μαΐου. Αυτό σημαίνει ότι εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες θα πρέπει να κάνουν αγώνα δρόμου για την υποβολή των δηλώσεων τους και του Α21. Οι δικαιούχοι θα έχουν στη διάθεσή τους λίγο παραπάνω από 20 ημέρες.

Σύμφωνα με τα όσα έχει διαμηνύσει ο ΟΠΕΚΑ, η ηλεκτρονική πλατφόρμα για τη νέα αίτηση Α21 αναμένεται να ανοίξει το τρίτο δεκαήμερο του Μαΐου και οι δικαιούχοι θα έχουν περιθώριο να υποβάλουν τις αιτήσεις τους έως και τις 20 Ιουνίου, έως και μία εβδομάδα δηλαδή πριν από την καταβολή του επιδόματος.

 

ΚΑΦΕ - ΦΑΓΗΤΟ

Επικοινωνία

Στοιχεία επικοινωνίας

 email: adimagnisali@gmail.com 

τηλ: 2610-329440

JSN Megazine template designed by JoomlaShine.com