Μερικές φορές οι πράξεις των ανθρώπων ξεπερνούν τα ζώα της ζούγκλας.

 Τα συμφέροντα ,η αναλγησία ,η κακία,η μωρία ,η κατινιά ξεπερνούν  τα ανθρώπινα όρια και πέφτουν σερνάμενα ερπετά προκειμένου να κερδίσουν την επιβεβαίωση της αθλιότητας.

Ο κύριος Ρόμπερτ ,Αυστριακής καταγωγής ,ο οποίος ζει στην Ελλάδα τα τελευταία 30 χρόνια ,έπεσε θύμα μιας τέτοιας συμπεριφοράς.

Άτομο ΑΜΕΑ ,ασθενής που μπαινοβγαίνει στο Νοσοκομείο εκδιώχθηκε από την ενοικιαζόμενη κατοικία του,λόγω καλοθελητών γειτόνων…..

Ο ίδιος έχει μοναδική συντροφιά και παρηγοριά δυο σκυλάκια . Όπως δήλωσε στη "4press" όταν νοίκιασε το σπίτι ,παλιά μονοκατοικία  , η ιδιοκτήτρια γνώριζε για τα σκυλιά και ότι ο ίδιος ήταν ασθενής και χρησιμοποιούσε αναπηρικό καροτσάκι προκειμένου να μετακινείται πιο εύκολα.

Κάποιοι « καλοί  γείτονες » ειδοποίησαν την ιδιοκτήτρια ότι έβγαινε δυσοσμία από το σπίτι που διέμενε ο ανάπηρος .ΟΙ μοναδικοί γείτονες που θα μπορούσαν να αισθανθούν και να ενοχληθούν από αυτό είναι  οι κάτοικοι της ακριβώς διπλανής κατοικίας,η οποία είναι και η μοναδική που συνορεύει τόσο άμεσα .

Οι ίδιοι ερωτήθηκαν και είπαν ,ότι ουδέποτε ενοχλήθηκαν από τα σκυλιά,ούτε από τον κύριο Ρόμπερτ ,ο οποίος ήταν αξιοπρεπής και αθόρυβος ,καθώς επίσης δεν έβγαινε καμία δυσοσμία.

Η ιδιοκτήτρια κατόρθωσε  να τον διώξει μέσα από το σπίτι ,έβγαλε τα ελάχιστα πράγματα του έξω στο πεζοδρόμιο, όπου διερχόμενοι πειθανόν  Ρομά του έκλεψαν κάποια από αυτά.

Ο ίδιος μη έχοντας πλέον κατάλυμα κοιμάται με τα σκυλιά στο Πάρκο μέσα στο Νέο Λιμάνι ,στο ύψος του Αγίου Γερασίμου. 

Λόγω της κατάστασης μέχρι και τις θεραπείες σταμάτησε από το Νοσοκομείο.

Η εκκλησία τον βοηθούσε αφήνοντάς του στην πόρτα του φαγητό,από την ώρα που δήλωσε άστεγος ούτε κάποιος από την εκκλησία ενδιαφέρθηκε ή εμφανίστηκε .

Άρρωστος μη έχοντας να πληθεί και αντιμετωπίζοντας τις καιρικές συνθήκες .Μοναδική του συντροφιά τα δυο σκυλάκια του.

Δεν του νοικιάζουν κανένα σπίτι  (βέβαια παλιό ζητάει ) λόγω των σκυλιών που του λένε να τα στείλει στο Δήμο.

Ο ίδιος αρνείται κάτι τέτοιο .Παρακαλεί αν κάποιος συνάνθρωπος έχει κάποια παλιά κατοικία που να την νοικιάζει , από το επίδομα που παίρνει μπορεί να δώσει μέχρι 150 ευρώ ,με θερμή παράκληση να έχει μαζί την μοναδική συντροφιά και παρηγοριά στη δύσκολη κατάσταση που βιώνει,τα αγαπημένα του σκυλάκια.

ΚΑΦΕ - ΦΑΓΗΤΟ

Επικοινωνία

Στοιχεία επικοινωνίας

 email: adimagnisali@gmail.com 

τηλ: 2610-329440

JSN Megazine template designed by JoomlaShine.com