Νέα τροπή φαίνεται πως παίρνει η υπόθεση της εξαφάνισης του 23χρονου στρατιώτη, Τάκη Κολλιαδέλη, που αγνοείται και τελευταία φορά εθεάθη στο κατάστρωμα του πλοίου «Νήσος Ρόδος».

 

Όπως δήλωσε φίλος του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, το κινητό τηλέφωνο του 23χρονου ενεργοποιήθηκε για μερικές ώρες μετά την εξαφάνισή του κι απενεργοποιήθηκε εκ νέου: «Τον πήρε η μάνα μου κατά τις 8.30–9.00. Το κινητό του χτύπησε 3 φορές και μετά απενεργοποιήθηκε. Υπάρχουν πιθανότητες να είναι ζωντανός, να ήθελε να κρυφτεί από μόνος του. Να πάει κάπου να μην τον κυνηγάνε, μέχρι να δώσει κάποιο σημείο ζωής».

Ο ίδιος είπε ότι ο 23χρονος τού είχε αναφέρει πως είχε προβλήματα στο στρατόπεδο στη Χίο: «Όταν ήρθε στη Χαλκίδα με άδεια, μου είχε πει: "Δεν είμαι πολύ καλά". Του είπα να πάρει αναβολή και να μην πιέζεται».

Ο 23χρονος, πριν από την εξαφάνισή του, είχε επικοινώνησει με τον πατέρα του και τη σύντροφό του και φέρεται να τους είπε: «Ή μου την έχουν φυλαγμένη στο λιμάνι ή στον Πειραιά».

Ο πατέρας του 23χρονου, Κωνσταντίνος Κολλιαδέλης, από την πλευρά του, δήλωσε: «Πίστευε πως κάποιος ήθελε να του κάνει κακό. Είχε την αίσθηση πως τον παρακολουθούσαν. Μου είπε ότι φοβόταν και ότι θα τα λέγαμε όταν έρθει κάτω. Έπνεαν ισχυροί άνεμοι, αλλά κάτι έχει συμβεί, δεν υπάρχει περίπτωση. Ας βρεθεί το παιδί»..

ΚΑΦΕ - ΦΑΓΗΤΟ

Επικοινωνία

Στοιχεία επικοινωνίας

 email: adimagnisali@gmail.com 

τηλ: 2610-329440

JSN Megazine template designed by JoomlaShine.com