Στην καταβολή αποζημίωσης 5.000€ για προσβολή της προσωπικότητας του Άδωνι Γεωργιάδη υποχρεώθηκε, από την απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης

 

Η καταδίκη αφορούσε δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία ο Άδωνις Γεωργιάδης έκανε «business» στο Ντυνάν επί 14 συναπτά έτη, ακόμη και όταν ήταν Υπουργός.


Άδωνις Γεωργιάδης

@AdonisGeorgiadi
Την απόφαση θα την ανεβάσω ολόκληρη σε λίγο. Όταν απορούσε ο ⁦@KostasVaxevanis⁩ «πείτε μου μία απόφαση με την οποία καταδικάστηκα;» Τώρα θα ξέρετε μία...(θα ακολουθήσουν και άλλες). Και ψέματα και επί σκοπώ συκοφαντικά όσα έγραψε εναντίον μου https://www.parapolitika.gr/article/adonis-katadikase-ton-vaxevani-gia-sikofantiki-disfimisi …

3:48 PM - Oct 10, 2018

Ο Άδωνις καταδίκασε τον Βαξεβάνη για συκοφαντική δυσφήμιση
Προφανώς θα υπάρξει συνέχεια στο


Απαντώντας, η εφημερίδα «Documento», έκανε λόγο για «κορυφαίο παράδειγμα ακραίου παραλογισμού […] αυτό που συνέβη με τις δύο παρόμοιες αγωγές, καθώς αφορούσαν ακριβώς την ίδια υπόθεση, που κατέθεσαν σε βάρος του Documento οι αδερφοί Γεωργιάδη.»

«Στον ίδιο ακριβώς χρόνο, δύο διαφορετικά δικαστήρια, εξέδωσαν δύο απολύτως αντιφατικές αποφάσεις για τα ίδια ακριβώς πραγματικά περιστατικά», σημειώνει μεταξύ άλλων η εφημερίδα.

ΚΑΦΕ - ΦΑΓΗΤΟ

Επικοινωνία

Στοιχεία επικοινωνίας

 email: adimagnisali@gmail.com 

τηλ: 2610-329440

JSN Megazine template designed by JoomlaShine.com