Κοινωνικό Μέρισμα: Σε ποιες κατηγορίες δικαιούχων υπάρχει πρόβλημα

Πάνω από 1.600.000 νοικοκυριά μέχρι σήμερα έχουν υποβάλλει αιτήσεις για το κοινωνικό μέρισμα κι έχουν ξεπεραστεί τα 750 εκατομμύρια σε χρηματικό ποσό το οποίο αναλογεί σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία…

Readmore..
Κοινωνικό Μέρισμα: Σε ποιες κατηγορίες δικαιούχων υπάρχει πρόβλημα

Δημόσιο – Βόμβα από ΣτΕ: Αντισυνταγματικές οι περικοπές επιδομάτων Χριστουγέννων, Πάσχα και άδειας

Με αποφάση-σταθμό το ΣΤ’ τμήμα του Συμβουλίου της Επικράτειας έκρινε αντισυνταγματικές τις περικοπές σε δώρα Χριστουγέννων Πάσχα και αδείας των εν ενεργεία δημοσίων υπαλλήλων.

Readmore..
Δημόσιο – Βόμβα από ΣτΕ: Αντισυνταγματικές οι περικοπές επιδομάτων Χριστουγέννων, Πάσχα και άδειας

Η ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΜΗΝΑ !

Ο Δεκέμβριος ή Δεκέμβρης είναι ο δωδέκατος και τελευταίος μήνας του έτους κατά το Γρηγοριανό Hμερολόγιο και είναι ένας από τους 7 μήνες με διάρκεια 31 ημερών. Στα Λατινικά, decem σημαίνει δέκα, αφού ο Δεκέμβρης ήταν ο 10ος μήνας σύμφωνα με το Ρωμαϊκό ημερολόγιο. Με την άφιξη του Δεκεμβρίου το κρύο αρχίζει να είναι αρκετά τσουχτερό ενώ την 22 Δεκεμβρίου μπαίνει επισήμως ο Χειμώνας και ξεκινούν οι χιονοπτώσεις. Γι’ αυτό, άλλωστε ο Δεκέμβριος λέγεται και «Άσπρος μήνας», «Ασπρομηνάς» αλλά και «χιονιάς».

 

Νέες κινητοποιήσεις προγραμματίζουν οι εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας στην Πάτρα. 

Σύμφωνα με νέα ανακοίνωση του σωματείου ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ:       

  Τo τελευταίο διάστημα, ως γνωστόν, ήμασταν στις επάλξεις των κινητοποιήσεων για τα ζητήματα της ΥΠΟΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ και της ΥΠΟΣΤΕΛΕΧΩΣΗΣ και συγκεκριμένα για τις ελλιπείς πιστώσεις τους στεγνωμένους κωδικούς κλπ ζητήματα.

        Μετά απ΄ αυτές τις κινητοποιήσεις και εξαιτίας των πιέσεων που ασκήθηκαν, δρομολογήθηκαν κάποιες πιστώσεις από το ταμείο της 6ης Υ.Πε, πιστώσεις που εξασφάλισαν την πληρωμή των Εργαζόμενων με ελαστικές σχέσεις, την πληρωμή του 15νθημέρου που μέχρι τότε ήταν αμφίβολη έως αδύνατη.

         Πρόσφατα είδαμε δημοσιεύματα που μιλούσαν για εγκρίσεις πιστώσεων, πιστώσεις όμως που μέχρι σήμερα δεν είδαμε και εξαιτίας αυτής της εξέλιξης δεν θα έχουμε στις 10/12/18  την πληρωμή των Αργιών-Νυκτερινών για το σύνολον των Εργαζόμενων και βεβαίως σοβαρά προβλήματα με τους προμηθευτές, με την προμήθεια υλικών και όχι μόνον.

          Όλα αυτά τα ανοικτά ζητήματα, καθώς επίσης και οι εκκρεμότητες του Οργανισμού και του Δ.Σ, κλπ άλλες εκκρεμότητες που ξεπέρασαν και το γιοφύρι της Άρτας, μας οδηγούν σε νέα Γενική Συνέλευση την επόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα την 12/12/18, με σκοπό την δρομολόγηση νέου κύκλου κινητοποιήσεων, κινητοποιήσεις που θα κορυφωθούν στο τέλος του Γενάρη, με την μεγάλη ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ της ΠΟΕΔΗΝ στην περιοχή μας, βάσει και της σχετικής απόφασης του ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ της ΠΟΕΔΗΝ.

User Login

Facebook Channel

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΠΟΛΙΤΗ

ΥΓΕΙΑ

FASHION & SHOPPING

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Αθλητισμος

ΚΑΦΕ - ΦΑΓΗΤΟ

Επικοινωνία

Στοιχεία επικοινωνίας

 email: adimagnisali@gmail.com 

τηλ: 2610-329440

JSN Megazine template designed by JoomlaShine.com