Κοινωνικό Μέρισμα: Σε ποιες κατηγορίες δικαιούχων υπάρχει πρόβλημα

Πάνω από 1.600.000 νοικοκυριά μέχρι σήμερα έχουν υποβάλλει αιτήσεις για το κοινωνικό μέρισμα κι έχουν ξεπεραστεί τα 750 εκατομμύρια σε χρηματικό ποσό το οποίο αναλογεί σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία…

Readmore..
Κοινωνικό Μέρισμα: Σε ποιες κατηγορίες δικαιούχων υπάρχει πρόβλημα

Δημόσιο – Βόμβα από ΣτΕ: Αντισυνταγματικές οι περικοπές επιδομάτων Χριστουγέννων, Πάσχα και άδειας

Με αποφάση-σταθμό το ΣΤ’ τμήμα του Συμβουλίου της Επικράτειας έκρινε αντισυνταγματικές τις περικοπές σε δώρα Χριστουγέννων Πάσχα και αδείας των εν ενεργεία δημοσίων υπαλλήλων.

Readmore..
Δημόσιο – Βόμβα από ΣτΕ: Αντισυνταγματικές οι περικοπές επιδομάτων Χριστουγέννων, Πάσχα και άδειας

Η ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΜΗΝΑ !

Ο Δεκέμβριος ή Δεκέμβρης είναι ο δωδέκατος και τελευταίος μήνας του έτους κατά το Γρηγοριανό Hμερολόγιο και είναι ένας από τους 7 μήνες με διάρκεια 31 ημερών. Στα Λατινικά, decem σημαίνει δέκα, αφού ο Δεκέμβρης ήταν ο 10ος μήνας σύμφωνα με το Ρωμαϊκό ημερολόγιο. Με την άφιξη του Δεκεμβρίου το κρύο αρχίζει να είναι αρκετά τσουχτερό ενώ την 22 Δεκεμβρίου μπαίνει επισήμως ο Χειμώνας και ξεκινούν οι χιονοπτώσεις. Γι’ αυτό, άλλωστε ο Δεκέμβριος λέγεται και «Άσπρος μήνας», «Ασπρομηνάς» αλλά και «χιονιάς».

 

Πιστoi στο ραντεβού τους για άλλη μια χρονιά μέλη, χορευτές κ φίλοι του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου Πάτρας.

Γευμάτισαν μαζί στην προηγούμενη Κυριακή 24 Νοεμβρίου στο κέντρο Κοράλλι στην καθιερωμένη πλέον μεσημεριανή συνεστίαση του Συλλόγου.

Όλα τα χορευτικά τμήματα, (παιδικό, παραδοσιακό, ευρωπαϊκό, λαϊκό) παρουσίασαν δείγμα της εξαιρετικής δουλειάς τους. Όλα τα μάτια φυσικά έπεσαν στα μικρά παιδιά άξιοι συνεχιστές της παράδοσης όπως και στο τμήμα παραστάσεων του συλλόγου που για άλλη μια φορά εντυπωσίασε με την εξαιρετική παρουσίαση των χορών. Ακολούθησε γεύμα και μετά χορός για όλους.

Όλοι μαζί χέρι χέρι σε έναν  κύκλο χόρεψαν  στα μαγικά μονοπάτια της παράδοσης ,ενωμένοι δυνατοί δίνοντας υπόσχεση ότι τα καλύτερα έρχονται.

 

 

 

 

 

User Login

Facebook Channel

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΠΟΛΙΤΗ

ΥΓΕΙΑ

FASHION & SHOPPING

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Αθλητισμος

ΚΑΦΕ - ΦΑΓΗΤΟ

Επικοινωνία

Στοιχεία επικοινωνίας

 email: adimagnisali@gmail.com 

τηλ: 2610-329440

JSN Megazine template designed by JoomlaShine.com