Γραφιοκρατικά προβλήματα για το κοινωνικό μέρισμα

Σοβαρό κίνδυνο να χάσουν το κοινωνικό μέρισμα αντιμετωπίζουν δικαιούχοι, λόγω ενός γραφειοκρατικού προβλήματος του Δημοσίου για το οποίο ουδεμία ευθύνη έχουν οι πολίτες.

Readmore..
Γραφιοκρατικά προβλήματα για το κοινωνικό μέρισμα

Γαλλία: Κίτρινα γιλέκα το πέμπτο " κύμα " κινητοποιήσεων παρά τις παροχές του Μακρόν

Η Γαλλία προετοιμάζεται σήμερα για το πέμπτο «κύμα» κινητοποιήσεων των «κίτρινων γιλέκων», βγάζοντας δεκάδες χιλιάδες αστυνομικούς στους δρόμους, σε όλη τη χώρα.

Readmore..
Γαλλία: Κίτρινα γιλέκα το πέμπτο

Η ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΜΗΝΑ !

Ο Δεκέμβριος ή Δεκέμβρης είναι ο δωδέκατος και τελευταίος μήνας του έτους κατά το Γρηγοριανό Hμερολόγιο και είναι ένας από τους 7 μήνες με διάρκεια 31 ημερών. Στα Λατινικά, decem σημαίνει δέκα, αφού ο Δεκέμβρης ήταν ο 10ος μήνας σύμφωνα με το Ρωμαϊκό ημερολόγιο. Με την άφιξη του Δεκεμβρίου το κρύο αρχίζει να είναι αρκετά τσουχτερό ενώ την 22 Δεκεμβρίου μπαίνει επισήμως ο Χειμώνας και ξεκινούν οι χιονοπτώσεις. Γι’ αυτό, άλλωστε ο Δεκέμβριος λέγεται και «Άσπρος μήνας», «Ασπρομηνάς» αλλά και «χιονιάς».

Απίστευτοι οργή νιώθει ο Γιάννης Γκαγκαλούδης με τα όσα βλέπει να βιώνουν οι συνάνθρωποι του μετά τη φονική πυρκαγιά που χτύπησε την Αττική την περασμένη εβδομάδα!

 

Η χώρα μετρά ακόμα πληγές και νεκρούς και ο μπασκετμπολίστας με δική του πρωτοβουλία διοργάνωσε συγκέντρωση στο Σύνταγμα για να αποδώσει έναν ελάχιστο φόρο τιμής σε όλες αυτές τις ψυχές που χάθηκαν τόσο άδικα. 

 "Είναι όλοι εγκληματίες! Για μένα είναι όλοι ίδιοι!" είπε αναφερόμενος σε αυτούς που πρέπει να αναλάβουν την ευθύνη για την πυρκαγιά στην εκπομπή Splash.

Αναφέρθηκε όμως και στους συναθλητές τους που ήταν απόντες από την συγκέντρωση. " Δεν θα κάνω προσωπική επίθεση σε κανέναν! Όποιος ήθελε να έρθει - ήρθε, όποιος δεν ήθελε να έρθει δεν ήρθε! Καλή καρδιά!" είπε φανερά ενοχλημένος...

Δείτε το απόσπασμα με τα όσα είπε ο μπασκετμπολίστας:

 

User Login

Facebook Channel

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΠΟΛΙΤΗ

ΥΓΕΙΑ

FASHION & SHOPPING

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

LIFESTYLE & EVENT

Αθλητισμος

ΚΑΦΕ - ΦΑΓΗΤΟ

Επικοινωνία

Στοιχεία επικοινωνίας

 email: adimagnisali@gmail.com 

τηλ: 2610-329440

JSN Megazine template designed by JoomlaShine.com