Ροή


Μετά από μήνες διαπραγματεύσεων ο Γιάννης Αλαφούζος ανακοίνωσε ξαφνικά ότι επήλθε συμφωνία με τον Ταϊλανδό Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ και την εταιρεία PanAsia για τη μεταβίβαση των μισών μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Στην ανακοίνωση δεν αναφέρεται το χρηματικό ποσό που θα μπει στα ταμεία της ομάδας.

 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού η συμφωνία ολοκληρώθηκε το Σάββατο, ενώ δεν γίνεται καμία αναφορά στα χρήματα που θα μπουν στην ΠΑΕ από τη συμφωνία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Μετά από πολύμηνες διαπραγματεύσεις υπεγράφη το Σάββατο (6/10/2018) συμφωνία μεταξύ του κ. Ιωάννη Αλαφούζου και της εταιρείας PAN ASIA INVESTMENTS LTD, συμφερόντων του Ταϋλανδού επιχειρηματία Pairoj Peimpongsant.

Ο κ. Ιωάννης Αλαφούζος συμφώνησε στην μεταβίβαση του ήμισυ των μετοχών που κατείχε στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ολοκληρώνοντας έτσι την πρώτη φάση της πρόθεσής του να εισέλθουν νέοι επιχειρηματίες στην ΠΑΕ.

Ο κ. Ιωάννης Αλαφούζος ήταν και παραμένει συνεπής στην υπόσχεση που έδωσε από την αρχή, να παραδώσει τον Παναθηναϊκό καθαρό από τα χρέη στα οποία είχε δεινώς περιέλθει όταν τον ανέλαβε.

Με νέα πλέον δυναμική και συλλογικές προσπάθειες, οι οποίες θα συνεχιστούν, ο Παναθηναϊκός γίνεται πιο δυνατός να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις που βρίσκονται μπροστά του.

ΚΑΦΕ - ΦΑΓΗΤΟ

Επικοινωνία

Στοιχεία επικοινωνίας

 email: adimagnisali@gmail.com 

τηλ: 2610-329440

JSN Megazine template designed by JoomlaShine.com