Κοινωνικό Μέρισμα: Σε ποιες κατηγορίες δικαιούχων υπάρχει πρόβλημα

Πάνω από 1.600.000 νοικοκυριά μέχρι σήμερα έχουν υποβάλλει αιτήσεις για το κοινωνικό μέρισμα κι έχουν ξεπεραστεί τα 750 εκατομμύρια σε χρηματικό ποσό το οποίο αναλογεί σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία…

Readmore..
Κοινωνικό Μέρισμα: Σε ποιες κατηγορίες δικαιούχων υπάρχει πρόβλημα

Δημόσιο – Βόμβα από ΣτΕ: Αντισυνταγματικές οι περικοπές επιδομάτων Χριστουγέννων, Πάσχα και άδειας

Με αποφάση-σταθμό το ΣΤ’ τμήμα του Συμβουλίου της Επικράτειας έκρινε αντισυνταγματικές τις περικοπές σε δώρα Χριστουγέννων Πάσχα και αδείας των εν ενεργεία δημοσίων υπαλλήλων.

Readmore..
Δημόσιο – Βόμβα από ΣτΕ: Αντισυνταγματικές οι περικοπές επιδομάτων Χριστουγέννων, Πάσχα και άδειας

Η ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΜΗΝΑ !

Ο Δεκέμβριος ή Δεκέμβρης είναι ο δωδέκατος και τελευταίος μήνας του έτους κατά το Γρηγοριανό Hμερολόγιο και είναι ένας από τους 7 μήνες με διάρκεια 31 ημερών. Στα Λατινικά, decem σημαίνει δέκα, αφού ο Δεκέμβρης ήταν ο 10ος μήνας σύμφωνα με το Ρωμαϊκό ημερολόγιο. Με την άφιξη του Δεκεμβρίου το κρύο αρχίζει να είναι αρκετά τσουχτερό ενώ την 22 Δεκεμβρίου μπαίνει επισήμως ο Χειμώνας και ξεκινούν οι χιονοπτώσεις. Γι’ αυτό, άλλωστε ο Δεκέμβριος λέγεται και «Άσπρος μήνας», «Ασπρομηνάς» αλλά και «χιονιάς».

Ολοκληρώθηκαν οι κρίσεις και στην Πυροσβεστική , οι οποίες χαρακτηρίστηκαν από την παραμονή Διοικητών στο Σώμα και την ανακατανομή θέσεων, μετά και τις προαγωγές.

 

Στη θέση του Διοικητή της Πυροσβεστικής στον Πύργο βρίσκεται πια ο Γιάννης Καραμαλίκης, ο οποίος ήταν Διοικητής της 6ης ΕΜΑΚ, με έδρα την Πάτρα.

Τη θέση αυτή στον Πύργο κατείχε πέρυσι ο Γιάννης Πετρούτσος, ο οποίος είναι ο νέος Διοικητής της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, με έδρα την Πάτρα.

Στη Διοίκηση της 6ης ΕΜΑΚ μετακινήθηκε ο Γιάννης Πανόπουλος, ενώ ο Ανδρέας Στεμπίλης, ο οποίος ήταν Διοικητής στην Πυροσβεστική Ζακύνθου στην Πυροσβεστική της ΒΙ.ΠΕ.

Χρέη Διοικητή στον Α΄Πυροσβεστικό Σταθμό Πατρών αυτή τη στιγμή εκτελεί ο Υποδιοικητής Βασίλης Μαρτζάκλης, μετά την αποστράτευση του μέχρι πρότινος Διοικητή, Παναγιώτη Δημόπουλου.

Στην Πυροσβεστική Υπηρεσία του Αιγίου παραμένει στη Διοίκηση ο Κώστας Γιαννόπουλος, όπως και ο Νίκος Ρουμελιώτης, Διοικητής Νομού Αχαΐας.

Επίσης, από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αγρινίου μετακινήθηκε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Μεσολογγίου ο Χριστόφορος Μπόκας.

Χωρίς νέους Διοικητές αλλά με τους νυν Υποδιοικητές παραμένουν  ως τώρα οι Πυροσβεστικές Υπηρεσίες σε Αγρίνιο και Ναύπακτο.

Υπενθυμίζεται ότι Συντονιστής Πυροσβεστικών Διοικήσεων Δυτικής Ελλάδος, Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων είναι  ο Κώστας Κυριακόπουλος, ο οποίος ήταν στη Διοίκηση Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Τη θέση κατείχε ο Βασίλης Ματθαιόπουλος, ο οποίος προήχθη σε Υπαρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος.

User Login

Facebook Channel

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΠΟΛΙΤΗ

ΥΓΕΙΑ

FASHION & SHOPPING

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Αθλητισμος

ΚΑΦΕ - ΦΑΓΗΤΟ

Επικοινωνία

Στοιχεία επικοινωνίας

 email: adimagnisali@gmail.com 

τηλ: 2610-329440

JSN Megazine template designed by JoomlaShine.com