Γραφιοκρατικά προβλήματα για το κοινωνικό μέρισμα

Σοβαρό κίνδυνο να χάσουν το κοινωνικό μέρισμα αντιμετωπίζουν δικαιούχοι, λόγω ενός γραφειοκρατικού προβλήματος του Δημοσίου για το οποίο ουδεμία ευθύνη έχουν οι πολίτες.

Readmore..
Γραφιοκρατικά προβλήματα για το κοινωνικό μέρισμα

Γαλλία: Κίτρινα γιλέκα το πέμπτο " κύμα " κινητοποιήσεων παρά τις παροχές του Μακρόν

Η Γαλλία προετοιμάζεται σήμερα για το πέμπτο «κύμα» κινητοποιήσεων των «κίτρινων γιλέκων», βγάζοντας δεκάδες χιλιάδες αστυνομικούς στους δρόμους, σε όλη τη χώρα.

Readmore..
Γαλλία: Κίτρινα γιλέκα το πέμπτο

Η ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΜΗΝΑ !

Ο Δεκέμβριος ή Δεκέμβρης είναι ο δωδέκατος και τελευταίος μήνας του έτους κατά το Γρηγοριανό Hμερολόγιο και είναι ένας από τους 7 μήνες με διάρκεια 31 ημερών. Στα Λατινικά, decem σημαίνει δέκα, αφού ο Δεκέμβρης ήταν ο 10ος μήνας σύμφωνα με το Ρωμαϊκό ημερολόγιο. Με την άφιξη του Δεκεμβρίου το κρύο αρχίζει να είναι αρκετά τσουχτερό ενώ την 22 Δεκεμβρίου μπαίνει επισήμως ο Χειμώνας και ξεκινούν οι χιονοπτώσεις. Γι’ αυτό, άλλωστε ο Δεκέμβριος λέγεται και «Άσπρος μήνας», «Ασπρομηνάς» αλλά και «χιονιάς».

Ο φίλος της Ειρήνης Λαγούδη που πήρε το μήνυμα λίγο πριν πεθάνει  και δεν αντέδρασε, έχει ευθύνες για το θάνατο της, δηλώνει στο Star

ο καθηγητής ποινικού Δικαίου Στέλιος Γονατάς. Ο διακεκριμένος νομικός  είναι καταπέλτης όμως για τις έρευνες της αστυνομίας αλλά και για το ρόλο του εισαγγελέα στην υπόθεση.

Είναι η νομική άποψη του καθηγητή ποινικού δικαίου στο Πανεπιστήμιο της Κομοτηνής  για τον παραλήπτη του μηνύματος που έστειλε η Ειρήνη Λαγούδη λίγο πριν πεθάνει και έλεγε ότι θα τα πούμε στον άλλο κόσμο. Το θέμα δεν είναι μόνο ηθικό, αλλά και νομικό, εξηγεί.

Η υπόθεση του θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη έχει προκαλέσει  έκπληξη στους νομικούς κύκλους. Τόσο για τους χειρισμούς στις έρευνες από την πλευρά της αστυνομίας,  όσο και γιατί δεν έχει ήδη ασκηθεί αυτεπάγγελτη  ποινική δίωξη.

Ο καθηγητης δηλώνει ότι  παγκοσμίως δεν έχει καταγραφεί αυτοκτονία σε αυτοκίνητο βάζοντας το θύμα  φωτιά μέσα σε αυτό.

Επίσης, όπως λέει: «Άλλες πλευρές σε βοηθάνε στη διαλεύκανση. Δεν μπορεί να μην παίρνει καμία θέση η επίσημη αρχή. Θα πρέπει να βοηθήσει και η εισαγγελική αρχή. Οι εισαγγελείς πρέπει να επεμβαίνουν ανεξάρτητα από το θύμα».

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ.

User Login

Facebook Channel

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΠΟΛΙΤΗ

ΥΓΕΙΑ

FASHION & SHOPPING

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

LIFESTYLE & EVENT

Αθλητισμος

ΚΑΦΕ - ΦΑΓΗΤΟ

Επικοινωνία

Στοιχεία επικοινωνίας

 email: adimagnisali@gmail.com 

τηλ: 2610-329440

JSN Megazine template designed by JoomlaShine.com