Κοινωνικό Μέρισμα: Σε ποιες κατηγορίες δικαιούχων υπάρχει πρόβλημα

Πάνω από 1.600.000 νοικοκυριά μέχρι σήμερα έχουν υποβάλλει αιτήσεις για το κοινωνικό μέρισμα κι έχουν ξεπεραστεί τα 750 εκατομμύρια σε χρηματικό ποσό το οποίο αναλογεί σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία…

Readmore..
Κοινωνικό Μέρισμα: Σε ποιες κατηγορίες δικαιούχων υπάρχει πρόβλημα

Δημόσιο – Βόμβα από ΣτΕ: Αντισυνταγματικές οι περικοπές επιδομάτων Χριστουγέννων, Πάσχα και άδειας

Με αποφάση-σταθμό το ΣΤ’ τμήμα του Συμβουλίου της Επικράτειας έκρινε αντισυνταγματικές τις περικοπές σε δώρα Χριστουγέννων Πάσχα και αδείας των εν ενεργεία δημοσίων υπαλλήλων.

Readmore..
Δημόσιο – Βόμβα από ΣτΕ: Αντισυνταγματικές οι περικοπές επιδομάτων Χριστουγέννων, Πάσχα και άδειας

Η ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΜΗΝΑ !

Ο Δεκέμβριος ή Δεκέμβρης είναι ο δωδέκατος και τελευταίος μήνας του έτους κατά το Γρηγοριανό Hμερολόγιο και είναι ένας από τους 7 μήνες με διάρκεια 31 ημερών. Στα Λατινικά, decem σημαίνει δέκα, αφού ο Δεκέμβρης ήταν ο 10ος μήνας σύμφωνα με το Ρωμαϊκό ημερολόγιο. Με την άφιξη του Δεκεμβρίου το κρύο αρχίζει να είναι αρκετά τσουχτερό ενώ την 22 Δεκεμβρίου μπαίνει επισήμως ο Χειμώνας και ξεκινούν οι χιονοπτώσεις. Γι’ αυτό, άλλωστε ο Δεκέμβριος λέγεται και «Άσπρος μήνας», «Ασπρομηνάς» αλλά και «χιονιάς».

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Πατρών κάθισε ο γιατρός που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Πρωτόδικα αθωώθηκε, ωστόσο το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Πατρών τον καταδίκασε. Ο ίδιος προσέφυγε στον Άρειο Πάγο, το οποίο ακύρωσε λόγω κακοδικίας την απόφαση του Εφετείου και τον παρέπεμψε σε νέα δίκη στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο.

 

Πιο συγκεκριμένα, ο γιατρός κατηγορείται ότι τον Δεκέμβριο του 2002 προκάλεσε τον θάνατο ασθενούς "κλείνοντας του δύο φορές το οξυγόνο".

 

66 μέρες στη Μονάδα Ενταντικής θεραπείας

 

Ο ασθενής βρισκόταν στη μονάδα εντατικής του νοσοκομείου για 66 μέρες και σύμφωνα με καταθέσεις μαρτύρων που δούλευαν στο νοσοκομείο αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας. Ο ασθενής είχε έναν πνεύμονα και παρουσίασε κολπική μαρμαριγή, σηπτικά και εγκεφαλικά επεισόδια. Χαρακτηριστικά και σύμφωνα με μάρτυρες από τα νοσοκομείο ο ασθενής ήταν βαριά άρρωστος.

Συνάδελφοι του κατηγορούμενου που συνεργάστηκαν μαζί του στο νοσοκομείο έκαναν λόγο για έναν γιατρό που πραγματικά ενδιαφερόταν και για τους ασθενείς αλλά και για την εικόνα του νοσοκομείου.

Από την άλλη, κάποιοι μάρτυρες ανέφεραν ότι ο κατηγορούμενος αντιμετώπιζε ψυχικά προβλήματα και ότι είχε νοσηλευτεί γι΄αυτό το λόγο σε νοσοκομείο.

Πώς έφτασε η υπόθεση στα δικαστήρια

Το τηλεφώνημα στην κόρη του ασθενούς

Στο δικαστήριο διαβάστηκαν και καταθέσεις που δόθηκαν στο Πρωτοβάθμιο δικαστήριο. Ανάμεσα τους και αυτή της κόρης του ασθενούς. Είχε αναφέρει ότι την κάλεσαν από το νοσοκομείο και αφού τη συλλυπήθηκαν της είπαν ότι τον πατέρας της τον σκότωσε ο γιατρός και ότι δεν άντεχαν τις τύψεις.

Μάλιστα, όπως είχε αναφέρει, της είπαν ότι ήταν η τέταρτη φορά που ο κατηγορούμενος έκανε κάτι τέτοιο. Της ζήτησαν να βάλει δικηγόρο για να κινηθεί δικαστικά και ότι θα τη στήριζαν.

 

*Η δίκη θα συνεχιστεί με την απολογία του κατηγορούμενου

 

 

User Login

Facebook Channel

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΠΟΛΙΤΗ

ΥΓΕΙΑ

FASHION & SHOPPING

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Αθλητισμος

ΚΑΦΕ - ΦΑΓΗΤΟ

Επικοινωνία

Στοιχεία επικοινωνίας

 email: adimagnisali@gmail.com 

τηλ: 2610-329440

JSN Megazine template designed by JoomlaShine.com